Zagrebačka banka uvela ugovaranje kreditnih kartica putem aplikacije

Aplikacija Zagrebačke banke, Foto: Press

Zagrebačka banka od ovoga je tjedna omogućila svojim klijentima ugovaranje kreditnih kartica putem aplikacije mobilnog bankarstva m-zaba.

Unutar te aplikacije sada je moguće ugovoriti Standardnu Mastercard kreditnu karticu, Platinum Mastercard te go!card Mastercard.

“U Zabi novom uslugom – digitalnim ugovaranjem kreditnih kartica, klijentima korisnicima m-zabe omogućujemo još jednostavnije i brže korištenje usluga Banke, a posjet poslovnici više nije nužan, što rezultira značajnom uštedom vremena. Kao predvodnici na domaćem tržištu, nastavljamo implementirati nove usluge i graditi još bolje iskustvo za naše klijente”, istaknuo je Damir Krcivoj, direktor Proizvoda i usluga Zagrebačke banke.

Da bi započeli proces ugovaranja kreditne kartice, u m-zabi je potrebno odabrati opciju “Kreditna kartica” na izborniku “Proizvodi”. Tamo će klijentima biti ponuđene kreditne kartice koje nisu prethodno ugovorene, kao i osnovni parametri svih kreditnih kartica koje mogu zatražiti.

U slučaju potrebe klijenti će biti zamoljeni za nastavak ugovaranja kreditne kartice u poslovnici.

“Veseli nas primijetiti da se klijenti sve više oslanjaju na m-zabu za obavljanje svojih svakodnevnih financijskih potreba, što je potvrda da mobilnu aplikaciju razvijamo u pravom smjeru”, dodao je Ivan Hećimović, direktor Alternativnih kanala Zagrebačke banke.

10 Odgovora

  1. Odlično! Ovo bi trebale sve banke uvesti, i samim time smanjiti gužve u poslovnicama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari