99 najuspješnijih – jedinstveni projekat u Hrvatskoj

99 najuspješnijih

Ekonomski uvjeti u regiji značajno su se promijenili u posljednje dvije godine. Otežano poslovanje uzrokovano globalnom situacijom dovelo je do tektonskih promjena u načinu rada svih tvrtki. Unatoč brojnim poteškoćama, mnoga poduzeća bilježe značajan rast i napredak. S velikom željom da se oda počast najuspješnijima u proteklom razdoblju, nastao je jedinstveni projekt – 99 najuspješnijih.

U sklopu ovog projekta poduzetnici će imati priliku predstaviti se široj javnosti putem tiskanih i digitalnih medija. Kampanja, koja već ima veliku medijsku pozornost, kontinuirano će raditi na promociji najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj.

Prema ovim kriterijima bira se 99 najuspješnijih

Tvrtke koje su predale financijska izvješća u 2022. godini

Na rang listama bit će najuspješniji veliki, srednji, mali i mikro subjekti

Konačna ocjena uključuje prihode, dobit i jedinstvenu matematičku formulu koja određuje uspješnost poslovanja tvrtke

Računi nisu bili blokirani na dan kreiranja 99 najuspješnijih i imali su pozitivan rezultat poslovanja

Financije.hr je koristio podatke bonitetne kuće CompanyWall s kojom je partner od samog početka. Podaci koji se koriste za obradu su službeni podaci prikupljeni od FINA-e.

Priznanja po kategorijama

Priznanje za deset prvoplasiranih velikih, srednjih i malih tvrtki rangiranih prema jedinstvenoj matematičkoj formuli

Priznanje za deset tvrtki u svakoj od vodećih djelatnosti

Jedinstveno priznanje
Pečat – 99 najuspješnijih
za tvrtke koje su uspjehom obilježile prethodnu godinu

Priznanje 99 najuspješnijih

Na portalu Financije.hr objavljivat ćemo analize poslovanja uz intervjue s najuspješnijim tvrtkama. Uz detaljan prikaz tvrtki koje su u proteklom razdoblju poslovale s velikim uspjehom, predstavit ćemo i zaslužne za rast i napredak svih nagrađenih poduzeća. Otkrit ćemo glavne razloge rasta i napretka, kao i buduće planove razvoja svih uspješnih tvrtki.

Pročitajte više o našim najuspješnijim tvrtkama

99 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj po različitim djelatnostima poslovanja, regijama, ostvarenim prihodima, dobiti ili knjigovodstvenoj veličini poduzeća kao mjerilo uspješnosti domaćeg gospodarstva.