Wolt Market i Grad Zagreb pomažu malim proizvođačima diljem Hrvatske

Wolt Market, Foto: 404/Wolt/PR

Wolt Market, vlastita trgovina vodeće hrvatske platforme za dostavu Wolt, i Grad Zagreb pokrenuli su zajedničku suradnju s ciljem promocije malih proizvođača i njihovih proizvoda.

U sklopu te suradnje Wolt Market u svoju je ponudu uvrstio više od stotinu proizvoda malih proizvođača, od kojih velik dio nosi oznaku Plavi ceker, a mogu se naći u kategoriji “Kupujmo lokalno” Wolt Market trgovine.

Uključivanjem ovih proizvoda u svoju ponudu, navode u priopćenju, ojačali su svoju ponudu proizvoda lokalnog karaktera te otvorili vrata novim kupcima za male proizvođače i njihove proizvode.

Sljedeći mjesec, ove proizvode možete isprobati po promotivnim cijenama u sklopu velike Wolt kampanje. Ista nosi naziv Wolt+ tjedni i predstavlja jednu od najvećih kampanja do sada, a trajat će od 3. do 23. lipnja.

Tijekom njezinog trajanja, svim korisnicima Wolt+ usluge bit će dostupan popust do 50 posto na narudžbe iz omiljenih restorana i trgovina.

Wolt Market, Foto: 404/Wolt/PR

Također, proizvodi malih proizvođača iz kategorije “Kupujmo lokalno” u Wolt Marketu bit će sniženi, čime Wolt želi potaknuti svoje korisnike da isprobaju lokalne proizvode i postanu njihovi vjerni kupci.

Oznaku “Plavi ceker” nose prehrambeni proizvodi napravljeni od domaćih sirovina na području Hrvatske, čija je kvaliteta više razine od zakonski propisane, a namijenjena je označavanju, isticanju i promociji poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Cilj Grada Zagreba s ovim projektom je potaknuti okupljanje i organiziranje malih i srednjih poljoprivrednih gospodarstava, prvenstveno proizvođača visokokvalitetnih proizvoda s područja cijele Hrvatske.

Kroz propisane standarde kvalitete, ovi proizvođači se pozicioniraju kao važni i prepoznatljivi na tržištu grada Zagreba. Suradnja s Woltom dodatno pomaže u plasmanu tih proizvoda na domaće tržište.

“Ponosni smo na ovu suradnju s Gradom Zagrebom jer vjerujemo da na domaćem tržištu postoji neiskorišteni potencijal za proizvode malih, lokalnih proizvođača. Ovo je izvrsna prilika da podržimo njihove proizvode i omogućimo našim korisnicima širi izbor domaćih prehrambenih proizvoda po izvrsnim cijenama”, izjavio je Marko Rubelj, General Manager u Wolt Market Hrvatska.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nudi na tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku bio prvenstveno platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu.

18 Odgovora

  1. Prekrasno, nadam se da ce se ovakav pristup poceti provoditi i u ostatku lijepe naše

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari