Wolt Hrvatska za strane radnike organizira prometne edukacije

Foto: Promo

Wolt Hrvatska započeo je prometnu edukaciju svojih dostavljača s ciljem podizanja razine svijesti o prometnim pravilima i propisima u Hrvatskoj te njihove veće sigurnosti u prometu.

Prvo predavanje, stoji u priopćenju, održano je prošloga tjedna u u prostorijama Auto kluba Končar, a glavne teme bile su samozaštita i odgovorno sudjelovanje u prometu.

Inicijativu su pokrenuli Wolt Hrvatska te Policijska uprave zagrebačka i Auto Klub Končar, a namijenjena je prvenstveno stranim radnicima koji uče o lokalnim prometnim pravilima.

Kao predavači su sudjelovali prometni stručnjak dipl. ing. Damir Novak, voditelj Službe prometne policije Krešimir Mišić te Velimir Tišma, voditelj Službe prevencije Policijske uprave Zagrebačke.

Oni su Wolt partnerima-dostavljačima pružili informacije o pridržavanju prometnih pravila, najčešćim prekršajima, kao i sankcijama povezanim s istima.

“Sigurnost naših partnera dostavljača, kao i sigurnost svih drugih dionika u prometu nama je u Wolt Hrvatska od iznimne važnosti. Ova inicijativa označava početak sveobuhvatnog projekta edukacije inozemnih radnika u prometu, a koji dostavljaju narudžbe putem Wolt platforme. Cilj nam je upoznati naše partnere s prometnim pravilima, unaprijediti njihovu i sveopću prometnu sigurnost te podići kvalitetu usluge koju pružamo našim korisnicima”, istaknuo je Marin Šušnjar, General Manager u Wolt Hrvatska.

Zaposlenici Wolt Hrvatska, njih 35 državljana Republike Indije, sudjelovali su u predavanju postavljajući pitanja i aktivno sudjelujući u diskusijama.

Predavanje je održano na engleskom jeziku kako bi se osigurala maksimalna razumljivost i interakcija.

2 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari