Uber tijekom ljetnih mjeseci oborio vlastiti rekord, najduža vožnja od Dubrovnika do Rijeke

Foto: Freestocks.org/Pexels

Nakon prošlogodišnjeg rasta od 70 posto tijekom turističke sezone, Uber je u Hrvatskoj ponovno srušio vlastiti rekord i tijekom ljetnih mjeseci zabilježio 55 posto više vožnji u usporedbi s istim razdobljem lani.

Ako, pak, usporedimo s pretpandemijskom 2019. godinom, u pitanju je rast od 33 posto.

“Ovaj rast svjedoči o našem kontinuiranom ulaganju u razvoj i poboljšanje naše platforme kako bismo osigurali što bolje iskustvo za sve korisnike. Nastavit ćemo raditi na poboljšanjima, razvijati nova rješenja i slušati potrebe naših korisnika. Naše vozače, koji su ključni dio naše uspješne priče, želimo posebno pohvaliti na njihovom iznimnom trudu i posvećenosti pružanju sigurnih i pouzdanih vožnji svima koji se oslanjaju na Uber”, istaknula je Morena Šimatić, generalna menadžerica Ubera u Hrvatskoj.

Uber su tijekom ljetnih mjeseci u najviše koristili gosti iz Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a i Australije, a među prvih 10 još su se našli Francuzi, Poljaci, Nijemci, Nizozemci, Portugalci, Kanađani i Španjolci.

Korisnici su, navode u priopćenju iz te tvrtke, Uber birali i za dulje vožnje, pa je tako najduža zabilježena vožnja tijekom ove ljetne sezone bila od Dubrovnika do Rijeke (624 kilometra).

Sa 613 kilometara slijedi vožnja Zagreb-Dubrovnik, te Sisak-Tučepi (571 kilometar).

Jedan odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Najnovije vijesti

Komentari