Uber tijekom ljetnih mjeseci oborio vlastiti rekord, najduža vožnja od Dubrovnika do Rijeke

Foto: Freestocks.org/Pexels

Nakon prošlogodišnjeg rasta od 70 posto tijekom turističke sezone, Uber je u Hrvatskoj ponovno srušio vlastiti rekord i tijekom ljetnih mjeseci zabilježio 55 posto više vožnji u usporedbi s istim razdobljem lani.

Ako, pak, usporedimo s pretpandemijskom 2019. godinom, u pitanju je rast od 33 posto.

“Ovaj rast svjedoči o našem kontinuiranom ulaganju u razvoj i poboljšanje naše platforme kako bismo osigurali što bolje iskustvo za sve korisnike. Nastavit ćemo raditi na poboljšanjima, razvijati nova rješenja i slušati potrebe naših korisnika. Naše vozače, koji su ključni dio naše uspješne priče, želimo posebno pohvaliti na njihovom iznimnom trudu i posvećenosti pružanju sigurnih i pouzdanih vožnji svima koji se oslanjaju na Uber”, istaknula je Morena Šimatić, generalna menadžerica Ubera u Hrvatskoj.

Uber su tijekom ljetnih mjeseci u najviše koristili gosti iz Ujedinjenog Kraljevstva, SAD-a i Australije, a među prvih 10 još su se našli Francuzi, Poljaci, Nijemci, Nizozemci, Portugalci, Kanađani i Španjolci.

Korisnici su, navode u priopćenju iz te tvrtke, Uber birali i za dulje vožnje, pa je tako najduža zabilježena vožnja tijekom ove ljetne sezone bila od Dubrovnika do Rijeke (624 kilometra).

Sa 613 kilometara slijedi vožnja Zagreb-Dubrovnik, te Sisak-Tučepi (571 kilometar).

4 Odgovora

  1. Dobro je što je kod nas isto došao uber tj općenito više taxi službi. Prije su te lupili po džepu nenormalno jer su znali da imaš samo jednu opciju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari