IBA Group predstavlja fintech rješenja na prestižnom summitu u Dubaiju

Pixabay.com
Dubai, UAE Foto: Pixabay.com

IBA Group će prvi put sudjelovati na Dubai FinTech Summitu 2024., gdje će predstaviti svoje usluge i rješenja za industriju financijske tehnologije.

Među rješenjima koja će tom prilikom predstavljati je i aplikacija tapXphone, koja je početkom ove godine lansirana i u Hrvatskoj, u suradnji s Raiffeisen bankom, pod nazivom RaiPOS.

Uz tapXphone, korisnici mogu svoj pametni telefon pretvoriti u POS platni terminal koji omogućuje prihvat svih oblika beskontaktnog kartičnog plaćanja.

Od 6. do 7. svibnja, Dubai FinTech Summit postat će mjesto za 8.000 vodećih izvršnih direktora, 1.000 investitora i 300 govornika iz više od 100 zemalja.

Organiziran od strane Dubai International Financial Centre, Summit se održava pod pokroviteljstvom Njegovog Visočanstva Šeika Maktouma Bin Mohammeda Bin Rashida Al Maktouma, prvog zamjenika vladara Dubaija, zamjenika premijera i ministra financija.

Na Dubai FinTech Summitu, IBA Group će predstaviti svoj raznoliki portfelj usluga i rješenja koja pomažu tvrtkama u industriji financijske tehnologije riješiti svoje IT izazove.

Miloš Surla, Foto: IBA Group/404/Promo

“Od optimizacije poslovnih procesa do pojednostavljenja prihvaćanja plaćanja i jačanja sigurnosti softvera, naša inovativna ponuda pruža visoku dodanu vrijednost korisnicima. Kao ponosni Premium Bronze sponzor DFS 2024, s nestrpljenjem očekujemo priliku za uspostavljanje novih veza i dijeljenje naše vizije za pametniju i učinkovitiju budućnost”, istaknuo je Miloš Surla, direktor IBA Group Hrvatska.

IBA Group otvorila je svoj ured u Hrvatskoj početkom 2022. godine, kako bi djelovala bliže svojim klijentima iz CEE regije.

Tvrtka je djelovala u regiji davno prije otvaranja ured u Zagrebu, a tim korakom pokazala je svoj fokus na našu regiju kao jednim od ključnih područja razvoja. Uz brojna fintech rješenja korisnicima nudi SAP implementacije i razne razvojne projekte prilagođene njihovim potrebama.

IBA Group je SAP Gold globalni partner, koji surađuje sa SAP-om od 1996. godine, što osnažuje poziciju tvrtke kao pouzdanog dugoročnog partnera u isporuci inovativnih rješenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari