Zrakoplovi Croatia Airlinesa nastavljaju letjeti prema Mostaru

Hina/Arhiv
Croatia Airlines, arhiv Foto: Hina/D.Senčar/2020

Zrakoplovi Croatia Airlinesa će nastaviti letjeti iz Zagreba prema Mostaru i natrag i tijekom zimske sezone zbog razmjerno dobre popunjenosti zrakoplova tijekom proteklog razdoblja, izvijestili su u srijedu dužnosnici Zračne luke u Mostaru.

“Ova linija ostat će aktivna i tijekom zimskoga razdoblja, a već sada pregovaramo da se cijele 2024. nastave letovi između Mostara i Zagreba”, rekao je direktor Zračne luke Mostar Marko Đuzel.

Od proljeća je nakon duže od tri godine obnovljena zrakoplovna veza između glavnog grada Hrvatske i hercegovačkog središta pa zrakoplovi Croatia Airlinesa u tri navrata tjedno lete između ova dva odredišta.

Ovu zrakoplovnu liniju subvencioniraju vlasti u Mostaru i Hercegovačko-neretvanskoj županiji smatrajući važnim imati zračnu vezu sa Zagrebom, a nakon toga i s drugim europskim i svjetskim odredištima.

Po riječima direktora Đuzela koje prenosi Hina, za produžetak letova prvenstveno je presudila razmjerno dobra popunjenost zrakoplova.

Potvrdio je i kako Zračna luka Mostar pregovara s nekoliko niskotarifnih kompanija kako bi otvorili druge zrakoplovne linije prema hercegovačkome središtu.

9 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari