Poslovanje Telemacha Hrvatska u uzlaznoj putanji, ovog ljeta imali 1,1 milijun korisnika

Pixabay.com
Mobitel, ilustracija Foto: Pixabay.com

Poslovanje Telemacha Hrvatska je u uzlaznoj putanji s rastom svih najvažnijih pokazatelja, a s nastavkom investicija u infrastrukturu, proizvode i usluge plan je i dalje zadržati pozitivne trendove, istaknuo je u srijedu predsjednik uprave tog telekoma Adrian Ježina.

“O konkretnim poslovnim brojkama još ne možemo govoriti, ali zadovoljni smo rastom svih poslovnih pokazatelja te ukupnog tržišnog udjela u 2022. godini na 19,7 posto (s prethodnih 19,2 posto)”, rekao je Ježina za Hinu na predstavljanju novih proizvoda i usluga.

Iznio je i da je United Grupa koja vlasnički stoji iz Telemacha, u gotovo tri godine otkako Telemach posluje u Hrvatskoj uložila više od pola milijarde eura.

S obzirom na uvođenje indeksne klauzule zbog inflacije u cjenik tj. povećanje cijena za 8,2 posto od 1. kolovoza ove godine, ne primjećuju, kaže, neke promjene u korisničkoj (pretplatničkoj) bazi.

U mobilnoj su mreži tako ovog ljeta došli do 1,1 milijuna korisnika, uključujući i one koji su bili u roamingu (turisti), dok su s brzom, gigabitnom optičkom (fiksnom) mrežom došli do 150.000 kućanstava koje imaju mogućnost priključivanja.

Pozitivnim je ocijenio razvoj i korištenje mobilne 5G mreže, kojom sada pokrivaju 50 posto hrvatske populacije, a vjeruje da će se i to povećavati.

9 Odgovora

  1. Korisnica sam Telemach usluga i jedva čekam da mi istekne ugovor da se prebacim na nekog drugog teleoperatera.

  2. Njihov sam korisnik i jako sam zadovoljna njihovom uslugom, a sto se povećanja cijene tiče, svi su tu negdje

  3. Pazite s njima.. ukoliko umrete prije isteka ugovora, obitelji preminule osobe naplacuju raskid ugovora 😮

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari