Nema novih slučajeva trovanja, Fortenova vraća proizvode Coca Cole na police

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d0/Roemerquelle_001.JPG/2048px-Roemerquelle_001.JPG
Voda Romerquelle, Foto: Wikimedia Commons/Gryffindor

Fortenova grupa u petak je objavila na svojim internetskim stranicama da vraća u svoje prodajne kanale proizvode Coca Cole.

“Temeljem objave Državnog inspektorata od 9. studenog te pisane obavijesti kompanije Coca Cola da je zaprimila informaciju o rezultatima ispitnih izvještaja Državnog inspektorata o kontroli uzoraka njezinih proizvoda, kompanija potvrđuje da se svi proizvodi koje proizvodi i distribuira Coca-Cola HBC Hrvatska smatraju zdravstveno ispravnima i sigurnima za konzumaciju, naveli su.

Kompanije Fortenova grupe – Konzum, Velpro, Roto dinamic i Tisak, stoga u svoje prodajne kanale vraćaju proizvode Coca Cole.

Podsjetimo, Fortenova grupa u srijedu je objavila na svojim internetskim stranicama da samoinicijativno i preventivno iz svoje maloprodajne i veleprodajne mreže povlače sva bezalkoholna pića proizvođača Coca-Cola.

U petak dosad nije bilo novih slučajeva sumnji u trovanje, a ministar zdravstva Vili Beroš prethodnog je dana otkrio kako je od 45 ljudi koji su se javili na pregled samo četvero imalo neke promjene na sluznici.

Istaknuo je da se radi o crvenilu i blago natečenoj sluznici, što ne mora biti povezano s uzimanjem lužnate tvari.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari