Coca Cola: Otklonjene sumnje u ispravnost proizvoda

pixabay.com
Mineralna voda Romerquelle, Foto: Pixabay.com

Državni inspektorat u četvrtak je potvrdio priopćenje Coca Cole Hrvatska kojim su obavijestili javnost da je posljednja analiza otklonila svaku sumnju u kvalitetu i zdravstvenu ispravnost njihovih proizvoda.

Podsjetimo, serija Romerquelle Emotion s okusom borovnice i nara, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena s tržišta 8. studenoga uslijed zahtjeva Državnog inspektorata.

Nakon provedene analize, potvrđena je zdravstvena ispravnost ove serije.

“Iskreno smo zahvalni našim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vjernosti i povjerenju u naše poslovanje i brandove te još jednom naglašavamo da su naši proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, kojima smo potpuno predani tijekom više od 55 godina na hrvatskome tržištu”, objavili su iz Coca Cole.

Naglasili su pritom kako nastavljaju “potpuno transparentno surađivati sa svim nadležnim organima u sklopu istrage izoliranog slučaja u Rijeci”.

Kada su se pojavile sumnje u ispravnost nekolicine njihovih proizvoda, kompanija je 14. studenog obavijestila inspekciju da su za sedam dana obišli 604 direktna kupca, dodatno posjetili 3.831 drugog kupca, a čitava količina od 3.623 boca pronađenih na tržištu vraćena je u skladište.

Detalje o spomenutim postupcima, međutim, nisu objavljivali u javnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari