Slovenska i hrvatska tvrtka zajedno u projektu izgradnje ‘Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda’

Ljubešćica, potpisivanje ugovora: foto PR

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u Općini Ljubešćica prisustvovao je svečanom potpisivanju ugovora s odabranim ponuditeljima za projekt „Izgradnja sustava odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda dijela naselja Ljubešćica i Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda UPOV Ljubešćica“.

„Veliko je zadovoljstvo prisustvovati današnjem potpisivanju ugovora. Prvim ugovorom izgradit će se, odnosno rekonstruirati, 10,48 km mreže odvodnje otpadnih voda te omogućiti preko tisuću novih priključaka stanovnika naselja Ljubešćica, Kapela Kalnička i Rakovec. Drugim ugovorom izgradit će se uređaj za pročišćavanje otpadnih voda. Dokaz je to kontinuiranog rada na unaprjeđenju infrastrukture i jačanju životnog standarda lokalnog stanovništva“, istaknuo je ministar Habijan prilikom potpisivanja ugovora u utorak.
 
Ugovor za projekt „Sustav odvodnje dijela naselja Općine Ljubešćica“ potpisali su direktor tvrtke Varkom d.o.o. Bruno Ister i ovlašteni predstavnici zajednice ponuditelja Cestno podjetje Ptuj d.d. iz Ptuja i GCP d.o.o. iz Vinice. Ugovor je vrijedan 4.333.666,66 eura.  

Direktor tvrtke Varkom d.o.o. Bruno Ister potom je, s ovlaštenim predstavnicima zajednice ponuditelja Marn inženjering d.o.o. iz Sesveta i Cestno podjetje Ptuj d.d. iz Ptuja, potpisao i ugovor za projekt „Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda naselje Ljubešćica -UPOV Ljubešćica“. Riječ je o ugovoru vrijednom 1.455.213,03 eura.

3 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari