PPD upozorava na pokušaj prevare: Ne tražimo ulaganja građana

Freepik.com/jcomp
Prevare na društvenim mrežama, ilustracija, Foto: Freepik.com/jcomp

Prvo plinarsko društvo (PPD) upozorava građane na pokušaj prevare putem objava na društvenim mrežama, objavili su iz tvrtke.

PPD u priopćenju ističe kako se u lažnim objavama, u ime PPD-a, građani pozivaju da se uključe u investicijski program koji nudi mogućnost ostvarivanja prihoda uz ulaganje od 250 eura.

“Naglašavamo kako PPD ni na koji način ne traži ulaganja građana niti u zamjenu za ulaganja daje mogućnost ostvarivanja prihoda. Jedini službeni kontakti i informacije kompanije navedeni su na njenoj službenoj stranici www.ppd.hr”, stoji u priopćenju PPD-a.

PPD poziva građane da navedene slučajeve prijave Ministarstvu unutarnjih poslova, prenosi Hina.

Dodaje da je to drugi put u nepunih mjesec dana da netko pokušava prevariti građane putem društvenih mreža koristeći njihovo ime.

Podsjećamo, i iz Ine su upozorili da internetom kruže objave u kojima se građanima nude investicijske prilike. Ina je istaknula da nema veze s takvim objavama i savjetovala je građanima da ne dijele osobne podatke sa spornim stranicama.

“Više puta smo u proteklom razdoblju obavještavali javnost o lažnim nagradnim igrama i sličnim obmanama koje se u naše ime pojavljuju na društvenim mrežama”, rekli su iz tvrtke za Financije.hr.

Poslovni prihodi (EUR):
4.368.079.562,42 (2022)
Broj zaposlenih:
39 (2022)

9 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari