Novi predsjednik Uprave Petrola Hrvatska – Ante Mandić

https://www.petrol.eu/binaries/content/assets/mediakit/fotografije/rocke.jpg
Petrol pumpa, Foto: Petrol/PR

Ante Mandić novi je predsjednik Uprave Petrola Hrvatska, a na toj će poziciji zamijeniti Simonu Kostrevc koja je tu dužnost obnašala od 1. prosinca 2022. godine, priopćila je Grupa Petrol.

Tijekom mandata Simone Kostrevc uspješno je završena integracija društva Crodux Derivati dva, čime je Petrol povećao tržišni udio u Hrvatskoj s 13 na 23 posto, prenosi Hina, što je ujedno i najveća akvizicija Grupe Petrol u posljednjem desetljeću, kaže se u priopćenju.

U priopćenju se navodi kako Ante Mandić, magistar farmacije s diplomom MBA, donosi dugogodišnje iskustvo u vođenju i strateškom upravljanju. Uz ostalo, bio je član Izvršnog odbora i predsjednik Hrvatskog udruženja poslodavaca – Udruženje ljekarni.

Moja je zadaća nastaviti s vizijom i strategijom Grupe Petrol, usmjeravajući napore prema rastu i jačanju pozicije naše tvrtke u Hrvatskoj. Poseban naglasak stavit ću na strateško pozicioniranje prema energetskoj tranziciji, koja je ključna  za održivu budućnost”, rekao je Mandić.

Predsjednik Uprave Grupe Petrol, Sašo Berger, nada se kako će Mandićeva  bogata karijera i iskustvo u vođenju i strateškom upravljanju donijeti svježu viziju i energiju Petrolu Hrvatska.

“Vjerujemo da će njegovo vodstvo i sposobnosti biti ključni  za ostvarivanje strateških ciljeva i jačanje naše pozicije na tržištu“, izjavio je Berger.

PETROL d.o.o.

Savska Opatovina 36, 10000, Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
1.236.697.619,89 (2022)
Broj zaposlenih:
1.233 (2022)

15 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari