Bruno Jozić novi je član Uprave M SAN Grupe

M SAN, Zagreb, foto: PR

Iz M SAN grupe obavijestili su Zagrebačku burzu (ZSE) kako je imenovan novi član Uprave.

„Društvo M SAN Grupa d.o.o. (u daljnjem tekstu: Društvo) obavještava da je u petak 31.5.2024. održana sjednica Skupštine Društva na kojoj je Bruno Jozić, dosadašnji Country Manager za Crnu Goru imenovan novim članom Uprave Društva. Odluka stupa na snagu 1.6.2024.“, poručeno je iz tvrtke.

Podsjetimo, M SAN Grupa osnovana je 1995. godine, a nakon četiri godine kontinuiranog rasta i širenja 1999. godine preuzela je vodeću poziciju na popisu najvećih IT društava na hrvatskom tržištu koju otad drži.

Uz M SAN Grupu u Hrvatskoj, unutar M SAN grupacije posluju i tvrtke u regiji: Kim Tec Srbija, Kim Tec Bosna i Hercegovina, Pakom Kompani Makedonija, Kim Tec Crna, Gora i AskTec Kosovo s više od 7.400 partnera i više od 200.000 proizvoda koje mjesečno dostavlja.

Prošli mjesec tvrtka je dostavila obavijest ZSE o stjecanju društva Ask Tec d.o.o.

„Društvo M SAN Grupa d.o.o. (u daljnjem tekstu Izdavatelj) dana 21.5.2024. potpisalo je ugovor o stjecanju 100 posto vlasničkog udjela u društvu Ask Tec d.o.o., Priština, Kosovo, koje je dosad bilo pod izravnom kontrolom jedinog člana Izdavatelja. Navedeno preuzimanje provodi se u svrhu konsolidacije svih društava distribucije unutar iste poslovne vertikale.“, navedeno je u vezi preuzimanja.

M SAN GRUPA d.o.o.

Dugoselska ulica 5, 10370, Rugvica, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
329.701.599,17 (2022.)
Broj zaposlenih:
253 (2022.)

7 Odgovora

  1. Poznajem Brunu osobno i siguran sam da neće odraditi dobar posao. Oduvijek je zabušavao na poslu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari