Konzum povlači Munchmallow, zbog promjenjenog okusa proizvoda

Povlačenje proizvoda Munchmallow iz Hrvatske, Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Povlači se slatkiš Munchmallow u dva pakiranja, objavio je poznati trgovački lanac Konzum u obavijesti na svojoj internet stranici.

S Konzumovih polica povlači se Munchmallow family 210 grama i Munchmallow 105 grama. Obavijest se odnosi na sve proizvode čiji su rokovi trajanja zaključno s 15. veljače iduće godine. Proizvođač je Jaffa d.o.o Crvenka, Maršala Tita 245, 25220 Crvenka, Republika Srbija.

Na službenim stranicama ovog trgovačkog lanca u Hrvatskoj, naveli su da se proizvod povlači zbog “promijenjenih organoleptičkih svojstava proizvoda”, te da kupce mole da provjere jesu li kupili navedeni proizvod, i vrate ga u najbližu Konzum prodavaonicu, gdje će im biti vraćen novac.

Prema prvim informacijama iz Srbije, Jaffa Crvenka je donijela odluku o zamjeni Munchmallow 105 grama i 210 grama sa rokom trajanja, zbog promijenjenog okusa nekih proizvoda, prenose mediji u Srbiji, navodeći da su svi proizvodi potpuno zdravstveni i sigurni za upotrebu.

“Zamjena proizvoda je skoro u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regionu nalaze se proizvodi u novom pakovanju Sav od Igre“, priopćeno je iz Jaffe.

Kako se dalje navodi – “Jaffa Crvenka posvećuje ozbiljnu pažnju kontroli kvalitete i sigurnosti, a kako bi bila potpuno sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno s akreditiranim laboratorijima kontinuirano provodi opsežna dodatna ispitivanja”.

9 Odgovora

  1. Svaki dan pojedem barem 3 mančmelova. Mogu potvrditi da u zadnjih tjedan dana zaista imaju drugačiji okus. Na prvu sam pomislio da je to do mojih okusnih pupoljaka, očito sam se prevario.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari