Filip Mutić izabran za novog člana Uprave Kraša

Foto: Kraš Promo

Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora za novog člana Uprave Kraša imenovan je Filip Mutić, čiji četverogodišnji mandat počinje od 1. siječnja.

Kao član Uprave u svojem će resoru biti zadužen za vođenje pravnih i općih poslova, ljudske resurse, korporativne financije, kontroling i informacijske tehnologije.

Kako se navodi u priopćenju Kraša, Mutić posjeduje 18 godina iskustva u financijama od kojih je osam radio kao direktor financija u vodećim FMCG kompanijama kao što su Atlantic Grupa, Fortenova i Ledo.

U Kraš dolazi s pozicije glavnog financijskog direktora i člana uprave koju je od 2019. godine obnašao u Ledo plusu.

“Zahvalan sam na prilici da postanem dio Kraševog tima, dio kompanije koja više od stoljeća stvara slatke uspomene i spaja generacije. Svakako želim opravdati dano povjerenje i zajedno s drugim kolegama raditi na razvoju ovog konditorskog diva“, kazao je novi član Uprave Kraša.

“Vjerujem da će mi u tome pomoći dosadašnje iskustvo rada u kompanijama vezanim za proizvodnju te plasman hrane i pića. Znam da je ovo velika odgovornost prema svim dionicima – zaposlenicima, partnerima, dioničarima i našim potrošačima te ću dati sve od sebe da to povjerenje i odgovornost opravdam“, dodao je.

3 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari