Kraš ulaže u vlastitu maloprodaju, otvara i nove poslovnice

kraš.hr
Kraš, Zagreb Foto: preuzeto sa www.kraš.hr

Kraš je nedavno započeo renovaciju određenih ključnih poslovnica diljem Hrvatske, a planira se obnova još njih nekoliko, izvijestili su u četvrtak iz te tvrtke, a prenosi Hina.

Tako se privremeno radi preuređenja zatvara riječka bonbonnièrea na Korzu, a na zagrebačkim se Ravnicama u iduća dva tjedna očekuje otvaranje nove poslovnice i predstavljanje novog koncepta Kraš & Shop. Do kraja listopada otvorit će i Kraš & Shop na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu.

Nakon toga, planiraju se daljnja ulaganja u ključne lokacije čime će se dodatno unaprijediti izgled i funkcionalnost prodajnih mjesta te proširiti ponuda, navode iz Kraša.

Kraš ukupno ima 17 poslovnica diljem Hrvatske i to u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Puli, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu i Rovinju.

Kraš grupa u prvom polugodištu ove godine poslovala je s 3,02 milijuna eura neto dobiti, što je za 18 posto manje u odnosu na isto razdoblje prošle godine, pod utjecajem i dalje znatnog rasta rashoda.

Konsolidirani ukupni prihodi Kraš grupe iznosili su u tom razdoblju 80,31 milijun eura, što je za 8,17 milijuna eura, odnosno 11,3 posto više u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. Ukupni konsolidirani rashodi bili su 76,51 milijuna eura i veći su u odnosu na isto razdoblje prošle godine za 12,8 posto.

11 Odgovora

  1. Kraš je nekada proizvodio jako ukusne i kvalitetne proizvode iliti produkte. Danas, bojim se, tome nije tako.

  2. Digli su cijene, smanjili kvalitetu i smanjili veličinu pakiranja. Napolitanke od 1000g sada su smanjili na 840g a cijenu ostavili istu. I sve to moze proći ali im ne mogu oprostiti što su im čokoladne napolitanke 36kn. Evo nasekirala sam se.

  3. Od kad su Braća Pivac ušla u Kraš sve im je krenulo na bolje. Uskoro u ponudi Napolitanke sa okusom pršuta….

  4. Koncept Kraš & shop dućana mi se čini odličan i to bi im moglo donjeti puno budućeg uspjeha.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari