Aminess podiže plaće i benefite svojim zaposlenicima

Aminess, Foto: Aminess/404/PR

Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih i najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj, unapređuje materijalna prava i benefite svojih zaposlenika.

Ova kompanija, koja posluje u osam turističkih destinacija diljem hrvatske obale, pokazuje zahvalnost prema svojim zaposlenicima u koje konstantno ulaže s brojnim materijalnim i nematerijalnim benefitima i nagradama.

Osnovice plaća, navode u priopćenju, povećane su u Aminess Grupaciji do deset posto, a naknade za putni trošak povećane su za gotovo 15 posto.

Uz povećanje primanja radnicima Aminessa i dalje su osigurani nematerijalni benefiti poput stručnih edukacija, dva topla obroka dnevno i smještaj, plaćeni slobodan dan za prvi dan škole roditeljima čija djeca kreću u prvi razred i plaćeni slobodan dan ženama za Dan žena.

“Stalnim praćenjem uspješnosti zaposlenika i ulaganjem u njihov profesionalni razvoj Aminess Hotels & Resorts nastoji postati sinonim za izvrsnost u hotelijerstvu koji zaposlenicima uz izvanredne uvjete rada i nudi kontinuirane mogućnosti profesionalnog razvoja. Trenutno smo u top pet poslodavaca u turizmu, a naša misija je postati lider u sektoru, prepoznat po vrhunskoj brizi za djelatnike i iznimnom radnom okruženju koje potiče inovativnost i zadovoljstvo zaposlenika”, naglasio je Mladen Radovanović, voditelj za selekciju i zapošljavanje u Aminessu.

Hoteli, Foto: Aminess/404/PR

Za ovu godinu ugovorena je i pet posto veća sezonska nagrada od 1.120 eura, koja se svim zaposlenicima isplaćuje kroz četiri mjeseca, od lipnja do rujna, u jednakim iznosima od 280 eura.

Puna božićnica iznosi 600 eura, a dar u naravi ugovoren je u visini do 133 eura. Nova ugovorena pogodnost odnosi se na radnike koji ne koriste smještaj poslodavca te se ista isplaćuje od studenog do veljače, u iznosu do 200 eura.

Aminess i nadalje nastavlja s programima nagrade izvrsnosti radnika. Tijekom 2023. nagrađeno je sveukupno 211 zaposlenika odjela, 74 zaposlenika mjeseca te tri zaposlenika godine.

Zaposlenici godine su, uz novčanu nagradu, osvojili i odmor za užu obitelj od pet noćenja na bazi polupansiona u bilo kojem objektu Aminessa.

Sveukupno je isplaćeno oko 36.000 eura, pri čemu najbolji zaposlenik odjela dobiva 80 eura, radnik mjeseca 200 eura, a radnik sezone 1.327 eura.

Aminess d.d.

Škverska ulica – Via Squero 8, Novigrad – Cittanova, Hrvatska

Poslovni prihodi EUR:
47.787.689,11 (2023)
Broj zaposlenih:
532 (2023)

10 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari