Počela potraga za sezoncima, hotelijeri zaposlenicima nude brojne benefite

Hotelijeri u potrazi za sezonskim radnicima, Foto: Amines/PR

Aminess Hotels & Resorts, jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj, počela je potragu za sezonskim radnicima za svoje hotele i ugostiteljske objekte.

Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na Kvarneru, otoku Krku te u južnoj Dalmaciji, ovaj hotelski kompleks u ovoj sezoni traži više od 1.200 radnika.

Razlog potrage za radnicima, objasnili su u priopćenju, jest otvaranje većine objekata i prije Uskrsa, kao i novog camping resorta na otoku Pagu, koji ima pet zvjezdica.

“Naime, Aminess hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti više od 15.000 gostiju pa su educirani zaposlenici ključna karika u spremnosti tvrtke za nadolazeću turističku sezonu. Uz to, Aminess uz vrhunske programe edukacija svojim zaposlenicima osigurava i smještaj po potrebi te topli obrok”, priopćeno je iz tvrtke.

Uz nematerijalne benefite, osigurani su i oni materijalni u obliku stimulativnih primanja, poput sezonske nagrade od lipnja do rujna u iznosu do 1.120 eura, jubilarne nagrade zaposlenicima, regresa, božićnice u iznosu do 600 eura, poklon bona za kupovinu u iznosu do 140 eura, dara djeci u iznosu 140 eura i poklona za rođenje djeteta.

pixabay.com
Hotelska soba, Foto: Pixabay.com

Aminess također dodjeljuje priznanja za najbolje zaposlenike odjela, mjeseca te najboljeg zaposlenika godine. Ova novigradska turistička kompanija tijekom prošle godine nagradila je čak 288 svojih zaposlenika s ukupno 35.661 eura.

„Kako bi se istaknuli u potrazi za sezonskim radnicima kontinuirano osluškujemo njihove želje i potrebe te svake godine nadograđujemo benefite koje nudimo. Želimo privući velik broj novih radnika, koji su spremni učiti i razvijati se u suradnji s profesionalcima iz turističkog sektora. Svima njima u osiguravamo prijateljsku atmosferu i rad u jednoj od najbrže rastućih turističkih kompanija u Hrvatskoj“, zaključuje Mladen Radovanović, voditelj zapošljavanja u Aminess Hotels & Resorts.

Posebno se ističu prilike za mlade Aminess kuhare, koji svoje znanje mogu graditi na Aminess Gourmet Labu, internom projektu edukacije za mlade kuhare, konobare, barmene i sve ostale članove gourmet tima.

No, Aminess nije jedini koji je već počeo potragu za radnicima u nadolazećoj turističkoj sezoni.

Na Facebook stranici “Posao u Plavoj Laguni” istoimeni hoteli tako imaju otvorene natječaje za posao kojima traže animatore, specijaliste za prodaju, djelatnike u rezervacijskom centru, kao i voditelje odjela restorana, kuhinje i recepcije.

Plava Laguna d.d. djeluje više od 65 godina. Osnovna djelatnost Plave Lagune je ugostiteljstvo i turizam, a u destinacijama u kojima posluje – Poreč i Umag te putem podružnice na dubrovačkom području – upravlja hotelima, resortima i kampovima u kojima može dnevno ugostiti više od 44 tisuće gostiju u približno 17 tisuća smještajnih jedinica te sa smještajnom strukturom od 20 hotela, 10 apartmanskih naselja i devet kampova. 

Ovaj hotelski kompleks nedavno je i u susjednoj Bosni i Hercegocini, u više gradova, organizirao razgovore za posao da bi spremni dočekali turističku sezonu.

5 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari