Aminess otvorio camping resort s pet zvjezdica na Pagu 

Aminess Avalona Camping Resort
Aminess Avalona Camping Resort, Pag Foto: Aminess Avalona Camping Resort

Aminess Hotels&Resorts otvorio je u Povljanima na otoku Pagu camping resort s pet zvjezdica “Aminess Avalona Camping Resort”, projekt vrijedan 55 milijuna eura, izvijestili su iz ove hotelske gurpacije.

Aminess Avalona Camping Resort je među šest kampova u Hrvatskoj s prestižnih pet zvjezdica, potvrđujući svoju izvrsnost prema visokim zahtjevima ADAC standardima. Otvorenjem Avalone, Aminess nastavlja proširivati svoj portfelj ulaganjem u objekte visoke kategorije, pružajući istovremeno poticaj razvoju i unapređenju lokalne turističke i ugostiteljske ponude na otoku”, rekao je Mladen Knežević, član uprave u Aminessu.

Kamp se prostire na području okruženom morem s tri strane, prenosi Hina, nudeći oko 300 parcela veličina 100 i 200 četvornih metara, od kojih će 32 biti luksuzne parcele s privatnim bazenom, što je prvi takav koncept u Hrvatskoj koji time postavlja nove standarde luksuznog camping odmora, navode u svom priopćenju.

Kamp će sadržavati i 30 glamping vila te 232 mobilne kućice, a posebna značajka kampa bit će impresivnih 180 bazena, od kojih je 118 smješteno uz mobilne kućice, 30 uz glamping vile i ranije spomenutih 32 bazena uz luksuzne parcele u prvom redu do mora. 

AMINESS d.d.

Škverska ulica – Via Squero 8, Novigrad – Cittanova, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
38.301.342,36 (2022)
Broj zaposlenih:
443 (2022)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari