Prvi hotel Marriott brenda Autograph Collection otvara se na Cresu

Hina
Novi hotel na Cresu, Foto Hina/Marriott International

U gradu Cresu sredinom lipnja otvara se hotel s pet zvjezdica, prvi na hrvatskom tržištu pod brendom Autograph Collection, koji je dio svjetskog lanca Marriott International i koji traži radnike, najavili su iz ovog hotela.

Marriott International je lanac koji upravlja s više od 280 hotela u 50 zemalja, a iza investicije veće od 15 milijuna eura u hotel na Cresu stoji tvrtka Valdarke koju vodi Nikola Avram, s Cresa.

“Hotel Autograph Collection s pet zvjezdica je dio premium ponude Marriotta i time taj svjetski prestižni brend debitira na hrvatskom tržištu. Osim što podižemo mikro destinaciju u turističkom smislu to radimo praktički i za cijelu Hrvatsku, svjesni iznimne potražnje za kvalitetnim hotelskim sadržajima i provjerenim brendovima”, poručio je Avram.

Hotel je do sada već zapošljavao osoblje, prenosi Hina, a sada su, kažu, u posljednjoj fazi zapošljavanja, te za sezonu traže više od 30 djelatnika, konobare i konobarice, sobarice i sobare, ljude za rad na recepciji i druge.

Pokušavaju zaposliti što više domaćih radnika te kažu da nude respektabilne uvjete rada na svim pozicijama kako i priliči ovakvom lancu hotela, priopćeno je iz tvrtke.

U planu je da hotel ne radi samo i siječnju i veljači, pa primjerice konobarima, jamče šest mjeseci rada s mogućnošću zaposlenja na neodređeno vrijeme.

Hotel “Autograph Collection” smješten je na obali Cresa, imat će 49 soba, dva vanjska bazena, plažno područje s barom, gastro lokacije i wellness centar.

VALDARKE d. o. o.

Melin II 33, 51557, Cres, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
489.816,45 (2022)
Broj zaposlenih:
16 (2022)

11 Odgovora

  1. Do kada ćemo graditi luksuzne objekte na samoj obali jadrana i uništavati ih?

  2. A da se izgradi neki manje luksuzan hotel i za one koji si takav luksuz ne mogu priuštiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari