Marriott International i Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor

Freepik.com
Hotel, ilustracija, Foto: Freepik.com

Jadran hoteli Rijeka potpisali su ugovor s Marriott Internationalom za otvaranje prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci, a planira se da će otvoriti svoja vrata krajem 2024. godine.

Riječ je o hotelu Jadran u riječkoj četvrti Pećine, koji se potpuno preuređuje kako bi postao dio hotelskog lanca Tribute Portfolio.

Ugovor su potpisali potpredsjednica razvoja za srednju i jugoistočnu Europu u Marriott Internationalu Silvija Lovreta te izvršni direktor i član Uprave Jadran hotela Rijeka Kristian Šustar, a bio je prisutan i riječki gradonačelnik Marko Filipović.

Govoreći o uređenju prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci, Šustar je istaknuo da je to samo prvi korak u suradnji, u sklopu vrlo intenzivnog i ambicioznog plana razvoja tvrtke. Ocijenio je da će hotel Jadran time dobiti posve novi sjaj. Građevinska dozvola za radove je izdana i oni se uskoro pokreću. Autor projekta je riječki arhitekt Saša Randić.

Kako je naveo Šustar, unutrašnjost hotela se preuređuje u potpunosti, a vrijednost ulaganja je oko 5,5 milijuna eura. Završetak radove se planira pred Božić ove godine.

Lovreta je istaknula je da je Tribute Portfolio skupina individualnih hotelskih brendova, prenosi Hina. Zbog ovog partnerstva, hotel Jadran će ubuduće imati pristup novim tržištima, rekla je.

Riječki gradonačelnik Marko Filipović izrazio je zadovoljstvo ovom investicijom te dolaskom Marriott International grupacije u Rijeku. Nakon Hiltona, ovo je drugi internacionalni brend u gradu, rekao je. To će značiti mnogo u promociji grada kao turističke destinacije, naveo je gradonačelnik.

Vlasnik tvrtke Jadran hoteli Rijeka od studenoga 2022. godine je Brown Hotels Grupa. Tom akvizicijom postala je vlasnik sedam hotela, dva restorana i turističkog kampa koji se nalaze na području Rijeke, Kostrene i Kraljevice.

2 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari