Potvrđen treći mandat predsjednici Uprave Raiffeisen banke

Hina
Predsjednica Uprave RBA, Liana Keserić, Foto: Hina/Tomislav Pavlek

Liani Keserić potvrđen je novi mandat na funkciji predsjednice Uprave Raiffeisen banke (RBA), treći po redu, izvijestila je banka.

Keserić je 2020. godine prvi put izabrana za predsjednicu Uprave i tada je postala prva žena na toj poziciji u jednoj od velikih banaka u Hrvatskoj, istaknuto je u priopćenju.

Keserić je započela karijeru u Raiffeisen banci u tadašnjem sektoru transakcijskih poslova.

Ubrzo preuzima prvu menadžersku poziciju kao voditeljica odjela odnosa s klijentima za transakcije poslove, a 2015. godine pridružuje se Upravi RBA kao nadležna osoba za IT, sigurnost, operativne servise, upravljanje procesima i projektima te nabavu i opće poslove.

U RBA sam više od 20 godina. Tijekom tri desetljeća rada u ovoj banci, vrlo sam detaljno upoznala sve segmente poslovanja i organizacije. Svjedočila sam rastu, sistemskim, sveobuhvatnim promjenama i tehnološkim iskoracima koje smo uvijek radili među prvima na tržištu. Od samih početaka naše banke u Hrvatskoj gledala sam kako RBA raste u respektabilnu financijsku instituciju kojoj klijenti vjeruju i uz koju ostaju svih ovih godina“, rekla je Keserić.

Zahvalila je i na povjerenju koje joj je još jednom ukazano u trenutku u kojem ova banka obilježava 30 godina rada i kad su, kao banka, zadovoljni timom, znanjem, poslovanjem i tehnološkim napretkom.

Raiffeisenbank Austria d.d.

Magazinska cesta 69, 10000 Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
314.846.496,12 (2022)
Broj zaposlenih:
1689 (2022)

4 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari