Počinje tradicionalni bjelovarski sajam, ovaj put produženog trajanja

Bjelovarski sajam, foto PR

Obrtnička komora Bjelovar pozivala je preko svojih ogranaka diljem Hrvatske sve članove na sudjelovanje na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu koji će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac 1 d, 43 251 Gudovac (pokraj Bjelovara) od 11. – 14. travnja 2024. godine.

Proljetni sajam u Gudovcu u svojoj kategoriji nesumnjivo je najveći u RH kako po broju sudionika i zastupljenosti županija i zemalja, tako i po broju posjetitelja i opsegu sklopljenih poslova. Osim poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije, gospodarstva i obrtništva, sajam objedinjuje i tematiku hortikulture i građevinske i komunalne opreme.

Na sajmu će biti organizirana stručna predavanja, edukacija i okrugli stolovi na kojima će moći sudjelovati svi prisutni. Na sajmu će biti preko 400 izlagača iz Hrvatske i desetak stranih zemalja.

Uprava Bjelovarskog sajma d.o.o. ove 2024. godine nudi izlaganje na unutarnjem i vanjskom prostoru, a pred početak je izdala obavijest posjetiteljima:

„Pozivamo Vas da sajam posjetite u četvrtak ili petak (11.-12. travnja), zbog idućih prednosti: izbjegavanje gužve na parkingu i ulazima/blagajnama; besplatan parking; tematski Dan budućih poljoprivrednika (petak); zanimljiva stručna predavanja; prezentacije strukovnih škola i fakulteta; prikaz poljoprivrednih, šumarskih i građevinskih strojeva u radu na demo poligonima; osobno isprobavanje strojeva.”.

Izložba malih životinja i priznanja vinarima mladih vina

Sajam je organiziran jedan dan duže kako bi svi potencijalni poslovni partneri, kupci i posjetitelji u miru mogli vidjeti sva dostignuća u poljoprivredi i građevini te kvalitetno porazgovarati i sklopiti poslovne suradnje s izlagačima.

„Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da u sklopu 25. proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma posjetite Izložbu malih životinja koju organizira Udruga „Mali uzgajatelj“. Izložbu možete posjetiti tijekom sva 4 dana održavanja sajma (11.-14. travnja). U sklopu izložbe bit će izloženo tristotinjak malih životinja: golubovi, zečevi, patuljaste kokoši, peradi i ptice.“, poručili su u najavi.

Ove godine na 25. Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu u četvrtak 11. travnja održat će se i svečano dodjeljivanje priznanja vinarima mladih vina, berba 2023. u organizaciji Hrvatskog poljoprivrednog zadružnog saveza i Bjelovarskog sajma d.o.o. Natjecanje najboljih mladih vina održano je na 19. Pčelarskom sajmu i 10. Izložbi vina i vinogradarske opreme u veljači ove godine.

Cijena ulaznice je pet eura za odrasle, četiri eura za djecu i umirovljenike, a petkom će za studente i učenike iznositi dva eura zbog terenske nastave. Uvedene su i obiteljske ulaznice za dvije odrasle osobe i dva djeteta u iznosu od deset eura. Parking će, kao i za prethodnih sajamskih manifestacija, biti besplatan, a za vikend se uvodi besplatna autobusna linija na relaciji Autobusni kolodvor Bjelovar.

Jedan odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari