Novo imenovanje u Upravi Kraša

Val Grupa/Press
Kraš, Zagreb Foto: Val grupa/Press

Marijana Knežević Tudić imenovana je za novu članicu Uprave Kraša na današnjoj sjednici Nadzornog odbora, s početkom mandata od 15. travnja 2024. godine.

Na ovu poziciju imenovana je s mjesta direktorice Službe centralne nabave u Krašu, a u svojem će resoru biti zadužena za operativne poslove koji uključuju proizvodnju i održavanje, nabavu te investicije, priopćeno je iz Kraš Grupe.

Nova članica Uprave, nakon završetka Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta započela je svoju karijeru u Krašu 2000. godine, počevši od pripravničke pozicije, a kroz godine razvoja radila je u različitim resorima kompanije poput proizvodnje, marketinga i prodaje te nabave.

„Iznimna mi je čast što sam dobila priliku i dalje razvijati kompaniju na poziciji članice Uprave Kraša. Nakon što sam provela gotovo dvadeset i pet godina života u Krašu, usudila bih se reći da ga poznajem u dušu, no svjesna sam odgovornosti pozicije koju ona nosi, pogotovo u trenucima kad se cijela industrija suočava s nezapamćenim pritiskom rasta cijena kakaovca, naše ključne sirovine. Ipak, dobro znam da je snaga Kraša u njegovoj tradiciji i kvaliteti, vjernosti potrošača i predanosti zaposlenika, te vjerujem da ćemo zajedničkim snagama i u ovim izazovnim trenucima, kao i dosad, uspjeti zadržati stabilnost poslovanja te nastaviti razvijati kompaniju dalje s naglaskom na investiranje u proizvodnju i naše ljude“, izjavila je Marijana Knežević Tudić, nova članica Uprave Kraša.

Val Grupa/Kraš
Nova članica Uprave Kraš Grupe, Marijana Knežević Tudić, Foto: Kraš/Val Grupa

Na sjednici Nadzornog odbora utvrđeno je da će Mario Müller kao član Uprave preuzeti odgovornost za resor prodaje i marketinga.

Podsjećamo, ovo je treća promjena u Upravi Kraša, od kraja prošle godine, kada je u prosincu 2023. Damir Bulić, podnio ostavku a razlozi nisu precizirani. Za novog člana Uprave Kraša od početka siječnja imenovan je Filip Mutić.

Početkom 2023. godine, Nadzorni odbor Kraša imenovao je novog predsjednika Uprave Kraša, Allena Halamića, koji je na ovu dužnost stupio 1. travnja 2023. godine a sredinom te iste godine, jedan od većinskih vlasnika Kraša, Ivica Pivac, je preminuo.

KRAŠ d.d.

Ravnice 48, 10000, Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
142.541.850,82 (2022)
Broj zaposlenih:
1.785 (2022)

10 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari