Natječaj za sufinanciranje izrade projekta solarne elektrane za kućanstva u Slavonskom Brodu

pixabay.com
Solarni paneli na kućama, Foto: Pixabay.com

Građani Slavonskog Broda do 30. lipnja 2024., mogu se prijaviti na Natječaj za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane za proizvodnju električne energije, za vlastitu potrošnju u kućanstvu.

Javni poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) za sufinanciranje ugradnje sunčanih elektrana na obiteljskim kućama, očekuje se do konca ove godine, a Slavonski Brod želi pomoći zainteresiranim građanima kako bi se na vrijeme pripremili za navedeni javni poziv i ostvarili pravo na državnu subvenciju.

Prijavitelji kroz Natječaj mogu ostvariti sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta sunčane elektrane u iznosu od 80 posto, kojim će on za nositelja prijave iznositi 85 eura, objavljeno ja na službenoj stranici Grada Slavonski Brod.

U slučaju interesa uspješno ocijenjenog prijavitelja, punu podršku u prijavi na nadolazeći javni poziv FZOEU za sufinanciranje ugradnje sunčane elektrane, a što uključuje administrativnu podršku te podršku u pronalasku pouzdanog izvođača sunčane elektrane i nabavi opreme.

Grad Slavonski Brod osigurao je sredstva za sufinanciranje izrade 30 glavnih projekata. Prijave koje sadrže potpunu dokumentaciju i predane su u roku, bodovat će se na temelju kriterija raspisanih u tekstu natječaja. Rezultati Natječaja bit će objavljeni u roku od 15 dana od zatvaranja natječaja.

10 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari