Međunarodna tvrtka Krempel otvara pogon u Slavonskom Brodu, pozvala zainteresirane da se prijave

ilustracija, foto: Krempel

Nakon nekoliko sastanaka i razgovora između Jörna Clasena i Christiana Reha, predstavnika tvrtke Krempel te gradonačelnika Slavonskog Broda i njegovih suradnika, odlučeno je da tvrtka Krempel svoj najnoviji proizvodni pogon otvori u Slavonskom Brodu.

Početak rada novog proizvodnog pogona očekuje se u četvrtom tromjesečju ove godine, a zapošljavat će oko 80 osoba, s planovima za povećanje broja zaposlenih u budućnosti.

„Krempel je dobro poznat po svojoj predanosti prema korporativnoj odgovornosti i inovacijama, što će doprinijeti razvoju našeg grada. Pozivamo sve zainteresirane kandidate posjetiti stranicu https://posao.dekra-arbeit.hr/o/HO7agN za više informacija o mogućnostima zapošljavanja i načinu prijave. Ovo je nevjerojatna prilika za naš grad i nastavak gospodarskog rasta i razvoja. Radujemo se budućem gospodarskom napretku koje će donijeti naše partnerstvo s Krempelom i želimo im dobrodošlicu u našu zajednicu.“, poručili su povodom najave iz grada.

Kao 150-godišnji vodeći proizvođač električnih izolacijskih materijala, kompozita i elektroničkih materijala, Krempel je sistemski partner za kupce u segmentima energije, mobilnosti i industrije.

Grupacija Krempel zastupljena je s 11 lokacija na četiri kontinenta, s više od 1100 zaposlenika diljem svijeta.

8 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari