Konzum od danas počinje sa dodatnim sniženjima tisuću artikala

Pexels.com
Cijene artikala - ograničene, ilustracija Foto: Pexels.com/Tara-Clark

Glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe Fabris Peruško izjavio je da će Konzum od danas krenuti s dodatnim sniženjima koja će obuhvatiti tisuću artikala.

„Pozdravljamo svaku inicijativu koja utječe na smanjenje inflacije, u kojoj će i ovog puta sudjelovati sve kompanije Fortenova grupe“, kazao je Peruško komentirajući vladin paket mjera za zaštitu kućanstava i gospodarstva od rasta cijena, u sklopu kojih će od ponedjeljka, prenosi Hina, biti ograničene cijene 30 osnovnih proizvoda, koje moraju imati znak „Ograničena cijena“.

„Osim paketa koji je predstavilo premijer Andrej Plenković i u kojem je prezentirao 30 grupa proizvoda kojima su određene maksimalne cijene, Fortenova grupa, prije svega Konzum, će od danas za cijelu listu od 365 artikala s liste koju je objavilo Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, vratiti ukupno cijenu na 31. prosinca 2022. godine, tako da će ići s dodatnim sniženjem cijena na cijelom paketu“, rekao je Peruško.

Predsjednik Uprave Konzuma Zoran Mitreski je kazao kako će biti sniženo preko tisuću artikala.

“Važno je reći da će ti artikli biti zaključani do kraja godine, odnosno cijene na tim artiklima biti će zaključane do kraja godine”, istaknuo je Mitreski.

Raspon sniženja tih artikala kretat će se od pet do 40 posto, ovisno o grupi proizvoda, naglasio je Mitreski napominjući kako su nastojali obuhvatiti sve grupe proizvoda koje prodaju – 50 posto iz prehrane, 50 posto iz neprehrane.

Cijela lista proizvoda na akciji bit će objavljena na Konzumovim web stranicama.

Podsjećamo, Vlada je na sjednici u četvrtak donijela peti paket mjera za zaštitu kućanstava i gospodarstva od rasta cijena, u sklopu kojih će od ponedjeljka biti ograničene cijene 30 osnovnih proizvoda.

6 Odgovora

  1. Trebalo bi i malo više artikala sniziti i pripaziti na kvalitetu. Najače mi je kad daju sniženje na voće ili povrće koje nebih ni besplatno uzeo, a kamoli kupio.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari