Hrvatska franšiza Friendly Fire otvara lokale – u Meksiku

https://friendlyfireesports.com/
Hrvatski Friendly Fire spreman za Mexico, Izvor: www.friendlyfiresports.com

Hrvatska franšiza Friendly Fire, brand gaming cafe-a, otvorila je svoju prvu od 30 potpisanih franšiza u Meksiku u gradu Mexico City, priopćeno je iz ove franšize. Prvi franšizni objekt u Meksiku otvoren je u petak, 22. rujna 2023. godine.

Potpisivanjem master franšiznog ugovora za Meksiko brand otvara vrata za minimalno 30 novih objekata na području te zemlje, a nada se i proboju na šire tržište latinske Amerike.

“Ovaj veliki korak je rezultat kontinuiranog rada i vizije daljnjeg globalnog širenja naše mreže. Friendly Fire teži postati sinonim za vrhunsko gaming iskustvo širom svijeta”, rekao je osnivač franšize David Kosir.

Dodao je da su u tijeku pregovori za širenje na dodatna tržišta, ali detalji za sada ostaju povjerljivi.

Friendly Fire započeo je s radom 2017. godine u Zagrebu, a Kosir, kao osnivač, želio je postati „McDonald’s svijeta igara“, stoji u objavi na njihovoj stranici.

Zagreb je bio veliki hit a nedugo nakon toga počelo se pojavljivati ​​više lokacija i David Kosir je 2018. počeo davati franšizu konceptu. Sada je na misiji da postanu vodeća svjetska franšiza gaming kafića. Trenutačno imaju 10 lokacija u četiri zemlje.

Jedan odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari