Posao iz snova: Mattel plaća 277 dolara po satu za kartanje poznate igre Uno

Foto: Yan Krakau/Pexels

Proizvođač igračaka Mattel raspisao je natječaj za posao u kojem traži nekoga tko će profesionalno kartati Uno, i to za plaću od 277 dolara po satu!

Riječ je, javlja CNN, o promotivnoj kampanji za novu kartašku igru Uno Quatro, a osoba koja dobije posao morat će je igrati s nepoznatim osobama u New Yorku te najzanimljivije trenutke objavljivati na društvenim mrežama.

Posao će trajati četiri tjedna, a “Glavni igrač Una”, kako glasi službena titula budućeg zaposlenika, tjedno će dobivati 4.444 dolara.

Počevši od 13. rujna, učit će zainteresirane pravilima nove igre ​​i sudjelovati u prijenosima uživo te snimati kratke intervjue. Svaki državljanin SAD-a stariji od 18 godina može se prijaviti, pod uvjetom da može ispuniti uvjete posla kao što je, primjerice, dugo sjedenje na jednom mjestu.

Ova akcija dio je rastućeg trenda u kojem brendovi koriste trikove na društvenim mrežama kako bi naveli ljude da pričaju o njihovom novom proizvodu, rekao je Tim Calkins, profesor marketinga na Kellogg School of Management Sveučilišta Northwestern.

“To stvarno odražava stanje u kojem se marketing nalazi danas. Glavno pitanje je kako natjerati ljude da se angažiraju i zainteresiraju za brend kao što je Uno koji postoji već 50 godina”, kaže Calkins i naglašava kako je za mnoge brendove ključan TikTok.

Upravo na toj mreži moguće je okačiti video u kojem zainteresirani za ovu poziciju igraju Uno i na taj se način prijaviti za posao.

3 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Komentari