Ericsson Nikola Tesla organizira Summer Camp 2024

Ericsson NT/PR
Summer Camp Ericsson NT, Foto: Ericsson NT/PR

Kompanija Ericsson Nikola Tesla i ove godine organizira Summer Camp 2024, za student završnih godina na nekom od STEM fakulteta, s i vještinama razvoja softvera I željom za rad na inovativnim projektima u industrijskom okruženju.

Andrej Grgurić, direktor Istraživanja u Ericssonu Nikoli Tesli i voditelj Ericsson Nikola Summer Camp-a, prethodno i sam sudionik ove ljetne radionice, istakao je da je ovaj kamp idealan za akademsko-istraživački poligon za buduće ICT stručnjake u kojem je naglasak na ispitivanju novih tehnologija, metoda i alata.

“Ovaj kamp je mjesto susreta studenata s najsuvremenijim tehnologijama s kojima radimo, našom kompanijom, načinima rada i kompanijskom kulturom. Izvrsna je to prilika za studente da otkriju kako je raditi u struci na zanimljivim projektima iz našeg jedinstvenog mozaika budućnosti tehnologije. Ericsson Nikola Tesla Summer Camp platforma je uzajamne inspiracije i kreacije tehnologija i rješenja za budućnost. Svim sudionicima – studentima, našim akademskim partnerima i kompaniji, ali i široj društvenoj zajednici otvara prilike za daljnji rast i razvoj“, rekao je Grgurić.

Sudjelovanje na ENT Summer Camp-u honorira se novčano, podrazumijeva pet tjedana rada u multidisciplinarnim timovima na suvremenim tehnologijama na raznovrsnim projektima na kompanijskim lokacijama u Zagrebu, Splitu i Osijeku. Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2024 održat će se u dva dijela u terminima: 15. – 26. srpnja 2024. i 19. kolovoza – 6. rujna 2024.

“U Ericssonu Nikoli Tesli sudjelujemo u globalnom razvoju tehnologije koja mijenja svijet u kojem živimo i kreiramo inovativna rješenja za digitalnu zelenu tranziciju industrija i društva”, priopćeno je iz ove tvrtke, naglašavajući da pritom koriste najsuvremenije tehnologije poput AI-ja, XR-a, 5G-a, Big Date i drugih, kako bi unaprijedili poslovanje i kvalitetu života građana te podigli konkurentnost industrija.

Prijave za Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2024 otvorene su do 12. svibnja.

ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.

Krapinska ulica 45, 10000, Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
234.556.245,93 (2022)
Broj zaposlenih:
2.689 (2022)

2 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari