Arab Health Dubai 2024: Hrvatska ima predstavnike u natjecateljskom dijelu

Pixabay.com
Dubai, UAE Foto: Pixabay.com

Arab Health 2024, koji se održava u Dubaiju, vodeći je svjetski događaj u području zdravstva i medicinske tehnologije, i jedan je od najznačajnijih događaja za zdravstvenu industriju. Do sada je dokazao da ima ključnu ulogu u okupljanju regionalnih i međunarodnih pokretača politika i zdravstvenih stručnjaka kroz trgovinu i inovacije. 

U fokusu interesa im je budućnost zdravstvene skrbi, u kojoj se skrb, usmjerena na pacijenta, i tehnologija spajaju za održivo zdravstveno iskustvo sljedeće generacije.

Reputacija Arab Healtha, kao najboljeg zdravstvenog sajma, rezultat je njegovog sveobuhvatnog pristupa, globalnog dosega, usmjerenosti na inovacije i vrijednih prilika koje nudi za učenje, umrežavanje i suradnju unutar zdravstvenog sektora.

Sajam privlači posjetitelje i izlagače iz cijelog svijeta. Healthcare World Stage 2024 uključuje govornike iz Dubai Health Authority, Health Dubai, NEOM, NHS England, SEHA, M42, Pure Health i mnogih drugih. Očekuje se da će u četiri dana, Arab Health 2024 posjetiti 110.000 osoba, a prezentirat će 3.500 tisuće tvrtki iz 180 država sudionica.

Šansu da prikažu dio inovacija iz Europe imat će i hrvatski Synergotron, s uređajem Healeex, koji su pozvani u Dubai, na Arab Health 2024. Izabrani su i za jednog od 24 finalista između preko 250 prijavljenih tvrtki, na Innov8 Talks, gdje će startupovi i poduzetnici iz cijelog svijeta otkriti vrhunske inovacije u zdravstvu. Ovu čast sa Synergotronom dijele još samo dvije tvrtke iz Europe – jedna iz Švedske i druga iz Norveške.

„Biti izabran za jednog od 24 finalista između preko 250 prijavljenih tvrtki na međunarodnoj razini izuzetna je čast, ali i izvrsna prilika za promociju i povezivanje s potencijalnim partnerima“, istaknuo je Domagoj Prebeg, doktor znanosti i osnivač Synergotrona, u razgovoru za Financije.hr.

Synergotron/Pr
Uređaj na bazi hladne plazme – Healeex, bit će prezentiran u Dubaiju, Foto: Synergotron/PR

Emil Barić, doktor znanosti, koji je zadužen za poslovni razvoj u Synergotronu, prezentirat će Healeex u Dubaiju.

“Nevjerojatno je iskustvo predstaviti Healeex na globalnoj pozornici. Reakcije koje smo primili za naš uređaj i koje još uvijek primamo su impresivne i potvrđuju našu predanost transformaciji načina brige o zdravlju”, kaže Barić.

Ovo inovativno health tech rješenje u listopadu je, u sklopu Labena Ventures akceleratora na Malti, osvojilo i nagradu “Top Startup of the Year“, a sudjelovanje na Arab Healthu u Dubaiju izuzetna je prilika za Synergotron.

Healeex koristi patentiranu tehnologiju hibridne plazme koja omogućava primjenu suptilnih fizičkih podražaja na neinvazivan način, podržavajući pritom prirodne procese regeneracije tijela.

Uređaj je namijenjen svima koji žele njegovati svoje tijelo na prirodniji način, bez obzira na njihovu dob ili aktivnost. Sportaši ga koriste kao podršku u bržem oporavku od napornih treninga ili ozljeda, dok ga stariji korisnici upotrebljavaju u svrhu revitalizacije i ublažavanja svakodnevnih nelagoda povezanih s njihovom dobi, ističu iz Synergotrona za Financije.hr.

Arab Health Tech 2024 počinje 29. siječnja i traje do 1. veljače, a Synergotron svoj inovativni proizvod, prema rasporedu, predstavlja 31. siječnja.

20 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari