Zlatne kune za Zagreb i Zagrebačku županiju osvojili Vertiv i GLS

Foto: Daniel Kasap/HINA

Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb dodijelila je u ponedjeljak plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije za poslovne rezultate u 2022. godini.

Hina javlja da su glavne nagrade u kategoriji velikih trgovačkih društava dobili Vertiv Croatia i General Logistics Systems (GLS).

Vertiv Croatia specijaliziran je za proizvodnju integriranih modularnih rješenja. Ima više od 500 zaposlenih, od kojih 250 inženjera. IT sustave dizajnirane i proizvedene u Rugvici izvozi u Europu, na Bliski istok i u Afriku.

Dobitnik nagrade u kategoriji najboljeg srednjeg trgovačkog društva je Syntio koji se bavi podatkovnim inženjeringom u oblaku.

Laureat u kategoriji malog trgovačkog društva M.T.M. Creator, usmjeren na rastuće područje online provjera i video identifikacija različitih usluga.

U Zagrebačkoj županiji, dobitnik zlatne kune za 2022. godinu u kategoriji velikog trgovačkog društva je General Logistics Systems (GLS) Croatia, pružatelj poštanskih i kurirskih usluga.

U kategoriji najboljeg srednjeg trgovačkog društva nagrađena je samoborska konzultantska tvrtka Infigo IS specijalizirana za informacijsku sigurnost, koja posluje u pet država i na tri kontinenta.

Najbolja tvrtka u 2022. u Zagrebačkoj županiji u kategoriji malog trgovačkog društva je Vikrom iz Begrane koji se bavi izradom specijalnih vijaka i matica za brodogradnju, poljoprivredne strojeve i građevinarstvo.

5 Odgovora

  1. Iznenađena sam što nagradu nisu pokupile tvrtke koje su uvezane sa državnim tijelima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari