U samom centru Zagreba otvoren novi hotel s pet zvjezdica

Hotel MET Boutique, Foto: Dario Grzelj/Hina

Novi hotel u središtu Zagreba MET Boutique kategoriziran s pet zvjezdica, s 26 soba, spa, konferencijskom dvoranom, krovnom terasom i drugim sadržajima svečano je otvoren u ponedjeljak navečer, a svečanosti je nazočila i ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.

Hotel na pet katova s pročeljem i ulazom u staklu zajedno su otvorili ministrica Brnjac, vlasnik i investitor Ahmet Ulaj, ujedno i vlasnik tvrtke Gener 2 koja stoji iza investicije, te zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet.

Ulaj je albanski poduzetnik koji već neko vrijene posluje u Hrvatskoj, a posao oko hotela počeo je 2017. godine.

Foto: Dario Grzelj/Hina

Na upit Hine koliko je iznosila investicija u hotel odgovorio da je “to teško reći jer financijska konstrukcija još nije dovršena i još ima radova na lokaciji”.

Hotel se nalazi u Praškoj ulici, u neposrednoj blizini Trga bana Jelačića.

“Drago nam je da smo u jezgri grada ‘oživjeli’ prostor koji nije bio funkcionalan. Hotel je mali, ali velike simbolike i za regiju jer ukazuje na prijateljstvo i suradnju Hrvatske i Albanije i vjerujemo da je hotel i vrijednost za grad”, istaknuo je Ulaj.

Direktor hotela Kristijan Bisaku za Hinu je kazao da imaju 25 zaposlenih, kao i zanimljivost da se bar u hotelu zove PEN 22 jer je na toj lokaciji davne 1922. bila prva radionica Slavoljuba Penkale.

Osim ministrice Brnjac na otvorenju je bio i ministar financija Marko Primorac, saborska zastupnica za manjine Ermina Lekaj Prljaskaj te drugi gosti.

4 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari