ZET objavio detaljne upute kako do besplatne vožnje žičarom

Sljemenska žičara, Foto: zet.hr

Građani Zagreba će se od subote, 4. svibnja moći besplatno voziti sljemenskom žičarom, objavljeno je iz ZET-a.

Kako bi korisnici ostvarili pravo na besplatan prijevoz žičarom, potrebno je doći na neko od prodajnih mjesta ZET-a s Pretplatnom kartom ili mobilnom aplikacijom MojZET, nakon čega će se uz predočenje važećeg identifikacijskog dokumenta, kao dokaza prebivališta ili boravišta u Zagrebu, dodijeliti odgovarajući kupon u trajanju od jedne godine.

Oni koji nemaju Pretplatnu kartu, na prodajnom mjestu ZET-a mogu predati zahtjev za izradu iste, po cijeni od 3,98 eura, nakon čega će ona biti izrađena u roku od nekoliko dana.

Što se tiče spomenute aplikacije, navodi ZET na svojim stranicama, njeno preuzimanje se ne naplaćuje.

Kako bi se izbjegle eventualne gužve i čekanje u redovima, iz ZET-a savjetuju da se za vožnju žičarom koristi Pretplatna karta ili ta mobilna aplikacija, uz prethodno pridruženi kupon.

Tako će, istaknuli su, korištenje žičare biti još brže i jednostavnije, jer je prilikom dolaska na vožnju potrebno samo validirati Pretplatnu kartu ili odgovarajući QR kod na ulaznoj rampi.

Također, sugrađani koji nemaju niti jednu od te dvije opcije, a ni ne planiraju preuzeti kupon, uoči vožnje mogu zatražiti pojedinačnu kartu na blagajnama žičare Sljeme, isto uz predočenje važećeg identifikacijskog dokumenta.

4 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari