Zagreb dobija novi gastro-enološki festival, s više od 200 vina i delicija OPG-ova iz četiri hrvatske regije i Hercegovine

enologija, foto PR

Specifičnost novog festivala vina, hrane i zabave je što će se tijekom dva dana on događati pod zemljom, u poznatom tunelu Grič, koji će za tu potrebu prvi put postati najveća podzemna vinarija u Hrvatskoj.

Ovaj vikend, od 12. do 14. travnja, u tunelu Grič u Zagrebu održava se prvi gastro-enološki festival pod zemljom ‘Zagreb underground’.

Posjetiteljima će biti na raspolaganju degustacija više od 200 hrvatskih vina i delicija domaćih OPG-ova, u tunelu dugačkom 350 metara.

„Pripremili smo bogat program zabave koju predvodi DISCO MAGIC BAND, koji će zagrebačko podzemlje ispuniti glazbom Abbe, Boney M-a, Chic-a, Kool and the Gang, Donne Summer, Hot Chocolate, Micheal Jacksona, Village People i mnogi drugih. Između setova glazbe banda palicu preuzima DJ MacGregor, koji će dodatno podići atmosferu i začiniti zabavu s obradama hitova legendarnog Studija 54.“, naveli su organizatori za portal Financije.hr.

Cijeli tunel Grič bit će podijeljen na četiri hrvatske vinske regije plus Hercegovina, a svoj dolazak na festival potvrdili su poznati vinari iz cijele Hrvatske. Tako će svi posjetitelji moći degustirati bogatu paletu bijelih, crvenih i ružičastih vina, ali će tu biti i vrhunskih pjenušaca, domaćih rakija i likera…

Osim vina, pjenušaca, domaćih rakija i likera degustaciju su pripremili i proizvođači domaćih OPG-ova, pa će se na njihovim štandovima moći degustirati domaće slavonske i dalmatinske kobasice, pršut, čvarci, kulen, maslinova ulja, pčelarski proizvodi, salate od tune i inćuna, sirevi itd….

Dio prihoda u humanitarne svrhe, izvlačenje nagrade za posjetitelje

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu EVENTIM po cijenama od 25 eura, za termine od 15 do 17 sati i 30 eura za termine od 17.30 do 19.30 sati.

Ulaznice se mogu kupiti i na dane održavanja festivala, od 14.30 sati na ulazu u tunel iz Mesničke ulice, ali po 30 i 35 eura.

Uz svaku ulaznicu posjetitelji će dobiti i originalnu čašu festivala i mini katalog za lakše snalaženje u ponudi i zabavi, a degustacije su uključene u cijenu ulaznice.

„Važno je napomenuti da se ulaznice prodaju na svakih pola sata kako se ne bi stvorila gužva, a dozvoljeno vrijeme boravka u tunelu je do tri sata. Dio zarade od prihoda od prodanih ulaznica ide i humanitarne svrhe za rad udruge Krijesnica, pa kupnjom iste posjetitelji ovog festivala čine i dobro i djeci oboljeloj od malignih bolesti te njihovim obiteljima. Svi koji kupe ulaznice sudjeluju i u nagradnoj igri, u kojoj će netko osvojiti čak 3000 eura vrijednu nagradu – 7 dana ljetovanja za dvije osobe u all inclusive ponudi Labranda Senses Resorta u Vrboskoj na otoku Hvaru.“, poručili su organizatori.

Radno vrijeme festivala je od 15 do 22 sata, ulaz je iz Mesničke ulice i svi posjetitelji se kreću jednosmjerno kroz tunel Grič od Mesničke do Radićeve ulice.

5 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari