Zaba uvodi digitalno otvaranje računa

Hina/arhiv
Zagrebačka banka, arhiv Foto: Hina/arhiv

Zagrebačka banka svojim novim klijentima nudi potpuno digitalno otvaranje bankovnog računa putem m-zaba online bankarstva, priopćili su iz banke.

Račun može otvoriti bilo koja punoljetna, poslovno sposobna fizička osoba, s važećom osobnom iskaznicom Republike Hrvatske. Klijenti, nakon što preuzmu aplikaciju, mogu izabrati paket usluga koji žele koristiti.

“Naši klijenti su u središtu svega što radimo i prepoznali smo nužnost osiguravanja potpuno digitalnog otvaranja računa za buduće korisnike naših usluga”, rekao je Ivan Hećimović, direktor Alternativnih kanala Zagrebačke banke.

“Gotovo 70 posto klijenata već sada bankarske usluge koristi putem digitalnih kanala, a više od 95 posto svih transakcija provede se putem njih. To nas motivira da i dalje razvijamo nove usluge”, dodao je.

Iz banke ističu da je prilikom procesa ugovaranja paketa na digitalni način potrebno upisati i verificirati svoj broj telefona i e-mail adresu, te skenirati osobnu iskaznicu i fotografirati se.

Nakon ugovaranja paketa automatski će se aktivirati m-zaba online bankarstvo i odmah možete koristiti ugovoreni račun te ostale usluge. Fizička kartica bit će poslana na kućnu adresu novih klijenata tako da nećete morati po nju dolaziti u poslovnice.

Banka je priopćila da kontinuirano radi na razvoju inovacija, a nedavno su u aplikaciji integrirane funkcionalnosti poput m-redomata, biometrijske prijave u m-token i provjere kreditne sposobnosti.

ZAGREBAČKA BANKA DIONIČKO DRUŠTVO

Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000, Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
913.304.808,82 (2022)
Broj zaposlenih:
3.452 (2022)

7 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari