Više od 10.500 turista na makarskom primorju

Pixabay.com
Turizam, Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Na makarskoj rivijeri za prvosvibanjski praznik i produženi vikend boravi više od 10.500 domaćih i stranih gostiju, a najviše ih se odmara u tridesetak otvorenih hotela koji će nastaviti s poslovanjem i nakon praznika.

Hotelijeri najavljuju kako će ostali hoteli primiti prve ovosezonske turiste polovicom svibnja te dodaju kako je predsezona dobro krenula. Zadovoljni su stanjem bookinga na ključnim turističkim tržištima kako za predsezonu tako i turističko ljeto.

Prvi predsezonski gosti stigli su također u kuće za odmor i apartmane u privatnom smještaju.

Najviše turista na makarskoj rivijeri – 4.100, boravi u Makarskoj, a više od 1.600 odmara se u Tučepima. U Brelima je direktorica tamošnje turističke zajednice Valentina Vitković zadovoljna predsezonskim dolaskom turista. Kaže da u tom ljetovalištu boravi 1.200 gostiju. Otvorena su dva hotela, a dio gostiju boravi u privatnom smještaju.

Načelnik Baške Vode Joško Roščić ne krije zadovoljstvo što na području općine za svibanjski praznik i produženi vikend odmor provodi 2.100 gostiju. Ističe dobar booking za nastavak predsezone i očekuje dobro turističko ljeto, prenosi Hina.

U Podgori predsezona je počela dolaskom više od 1.000 turista za produženi vikend. Otvorena su dva hotela i jedan autokamp, a prvi gosti stigli su i u privatni smještaj, doznaje se u turističkoj zajednici.

Prvi ovosezonski turisti stigli su i u ostala turistička mjesta na makarskom primorju.

7 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari