Valamar grupa najavila 82 milijuna eura ulaganja u 2024. godini

Pixabay.com
Otok Rab, Foto: Pixabay.com

Valamar grupa u 2024. godini planira ulaganja od 82 milijuna eura od čega 43 milijuna eura u Valamar Rivieri te 39 milijuna eura u Imperial Rivieri, priopćeno je iz Valamara.

„Ključne investicije u Valamaru i Imperialu za iduću sezonu usmjerene su u repozicioniranje i unapređenje kvalitete usluga, digitalizaciju, zelenu gradnju, održive izvore energije i turističku infrastrukturu u svim destinacijama“, kažu u toj turističkoj kompaniji.

Tako se, prenosi Hina, najavljuje prva faza rekonstrukcije i repozicioniranja hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta na Rabu, što je dvogodišnji projekt vrijedan 48 milijuna eura.

„Allegro Sunny Hotel & Residence u Rapcu, Koralj Sunny Hotel na Krku i turističko naselje Rivijera u Makarskoj bit će repozicionirani u Sunny brendu“, kažu u Valamaru.

Planirane investicije Imperial Riviere obuhvaćaju i izgradnju novog Bike Centra u Poreču, daljnja ulaganja u hotelima Lacroma u Dubrovniku, Imperial i Padova na Rabu te kamping ljetovalište Padova na Rabu, kao i uređenje nove zone za smještaj radnika u Dubrovniku.

U Valamaru kažu da su u 2023. godini uložili dodatnih 25 milijuna eura u primanja radnika te su plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja – kuhare, konobare i recepcionare u Valamar hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosile 1.200 i 1.800 eura neto, a za niz drugih zanimanja između 1.000 i 1.200 eura neto. 

U prosincu, Valamar će isplatiti 13. plaću i božićnicu u iznosu od tisuću eura kako bi se zahvalio zaposlenicima na uspješnoj poslovnoj godini, navodi se u priopćenju.

3 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari