SPAR Hrvatska izdvojio 624.000 eura za uskrsnice zaposlenicima

Uskrsnice, ilustracija. Foto: Pixabay/Pexels

SPAR Hrvatska tradicionalno će za više od 4.800 zaposlenika u Hrvatskoj isplatiti prigodnu nagradu u obliku uskrsnice u iznosu od 130 eura po zaposleniku, za što je kompanija ove godine izdvojila ukupni iznos od 624.000 eura.

“Zadovoljstvo naših zaposlenika je temelj našeg uspjeha, stoga briga o našim zaposlenicima zauzima najviše mjesto na ljestvici prioriteta. Ulaganjem u korporativnu kulturu te aktivnostima i pogodnostima našim zaposlenicima nastojimo osigurati poželjno mjesto rada. Svjesni truda i angažmana kojeg naši zaposlenici ulažu želimo im adekvatno zahvaliti”, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

“Jedan od načina na koji pokazujemo svoju zahvalnost su i uskrsnice, kojima želimo našim zaposlenicima i njihovim obiteljima omogućiti ljepše blagdane. Iz godine u godinu, kontinuirano unaprjeđujemo uvjete rada i radnog okruženja te povećavamo iznose prigodnih nagrada”, dodao je Fenzl.

SPAR Hrvatska, navode u priopćenju, redovito isplaćuje jubilarne nagrade, naknadu za prijevoz i topli obrok, regres, božićnice i uskrsnice.

Uz navedene financijske pogodnosti, unutar tvrtke djeluje i tim internih trenera koji rade na razvoju vještina i prijenosu znanja zaposlenicima koji imaju mogućnost pohađanja raznovrsnih edukacija vanjskih stručnjaka i tečaja njemačkog jezika sukladno potrebama radnog mjesta.

SPAR Hrvatska d.o.o.

Slavonska avenija 50, 10000, Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi (EUR):
823.137.146,33 (2022)
Broj zaposlenih:
4.727 (2022)

8 Odgovora

  1. Spar daje najmanje plaće od svih trgovačkih centara, kao i najmanji regres (koji su uveli tek prošle godine). Obzirom na minimalac za koji im ljudi rade Uskrsnica od 130 eura i nije nešto čime se trebaju toliko hvaliti… Bolje neka se ugledaju na primanja koja daje Spar u Sloveniji svojim radnicima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari