Radno vrijeme trgovačkih centara i dućana na dan izbora

pixabay.com
Radno vrijeme tržnih centara, Foto: Pixabay.com

Na dan održavanja parlamentarnih izbora 17. travnja sve Konzumove prodavaonice rade do 15 sati, osim prodavaonica koje se nalaze u sklopu shopping centara i kampova, koje rade prema radnom vremenu pojedinog centra, priopćeno je iz Konzuma.

Detaljne informacije za svaku pojedinu prodavaonicu, kako su naveli, dostupne su na njihovom web lokatoru, a usluge Dostave i Drive in-a također će biti dostupne do 15 sati, naveli su iz Konzuma.

Na dan izbora, 17. travnja, Lidlove trgovine radit će prema izmijenjenom radnom vremenu, odgovorili su iz tog trgovačkog lanca napominjući kako točan raspored po pojedinim trgovinama kupci mogu naći na njihovim internetskim stranicama.

Trgovine Spar Hrvatske bit će otvorene 17. travnja, izvijestili su iz tog trgovačkog lanca. Taj dan, kako navode, Spar supermarketi i Interspar hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj će raditi prilagođeno, po nedjeljnom radnom vremenu. O radnom vremenu na taj dan obavijestit ćemo kupce klasičnim kanalima komunikacije, prenosi Hina.

Sve trgovine Studenac na dan izbora 17. travnja radit će prema redovnom radnom vremenu, odgovorili su iz tog trgovačkog lanca.

Trgovine Kauflanda radit će prema nedjeljnom radnom vremenu, istaknuli su iz Kauflanda napominjući kako kupci uobičajeno radno vrijeme njihovih trgovina mogu provjeriti na njihovim internetskim stranicama.

Freepik.com
Radni dan za većinu trgovina, Foto: Freepik.com

Trgovački lanac Plodine na svojim internetskim stranicama je objavio da će u srijedu, 17. travnja, sve njihove trgovine biti otvorene. Radit će i sve trgovine Eurospina.

Na dan održavanja parlamentarnih izbora i sve prodavaonice Tommy će biti otvorene, dok će odabrane prodavaonice raditi po prilagođenom radnom vremenu, stoji na njihovim web stranicama.

Trgovački centri Super Nova Garden Mall i Buzin također će raditi normalno kao i King Cross centar na Jankomiru.

Pevex i KTC zatvoreni

Iz Pevexa su izvijestili da će 17. travnja svi njihovi prodajni centri biti zatvoreni. Raditi također neće niti jedna trgovina KTC-a.

City Center one East kao i City Center one West u srijedu rade prema redovnom radnom vremenu, stoji na internetskoj stranici tog šoping centra uz napomenu kako će Hrvatska pošta i Fina, koje se nalaze unutar centra biti zatvorene.

U srijedu 17. travnja Avenue Mall će raditi redovnim radnim vremenom, osim poslovnica Fine, Hrvatske lutrije i Hrvatske pošte, stoji na njihovim internetskim stranicama.

Westgate će na dan parlamentarnih izbora raditi po redovnom radnom vremenu, izuzev Hrvatske Lutrije.

Arena Centar je na svojim internetskim stranicama objavila da će raditi po redovnom radnom vremenu, no da Fina, PBZ, Hrvatska lutrija i javni bilježnik Maja Peris taj dan neće raditi.

Hrvatska udruga banaka (HUB) ranije je priopćila da  za vrijeme održavanja parlamentarnih izbora u Hrvatskoj u srijedu 17. travnja 2024., banke u Hrvatskoj neće raditi.

9 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari