Preuzmite novu aplikaciju Financije.hr i prvi saznajte najvažnije poslovne vijesti

Foto: Financije.hr

Prvu godinu rada našeg portala obilježio je stalni rast čitanosti. Drugu godinu obilježit će nova mobilna aplikacija Financije.hr koja je već dostupna za preuzimanje na Android i iOS uređajima.

Kako bismo vama, našim čitateljima, omogućili najugodnije iskustvo čitanja najvažnijih vijesti iz svijeta financija, možete odabrati vijesti koje upravo Vas zanimaju.

Bilo da su Vam najpotrebnije informacije o tržištima kapitala ili želite pratiti zakonske promjene, odabir je na Vama i to jednim klikom. Svoj izbor možete kasnije promijeniti.

Financije.hr donosi relevantne komentare i vijesti o ekonomskim temama od društvenog značaja s naglaskom na točnost i pravovremenost objavljenih informacija.

Naglasak portala Financije.hr je na temama koje mogu biti korisne i informativne, te pridonijeti kvalitetnom i održivom gospodarskom napretku Hrvatske.

Foto: Financije.hr

Istražujemo i prenosimo teme koje se tiču gospodarstva, poslovanja i tehnologije u najširem smislu, te nastojimo uz analizu postojećeg stanja ponuditi i primjere konkretnih rješenja.

Izvori informacija na portalu Financije.hr su relevantni – od analiza istaknutih stručnjaka do izvješća s najvažnijih gospodarsko-financijskih skupova.

Uredništvo portala Financije.hr nastoji čitateljstvu pružiti kvalitetne informacije, tekstove koji mogu biti od koristi gospodarskim subjektima u Hrvatskoj i regiji, kao i svakodnevne informacije o aktualnim i relevantnim temama vezanim uz hrvatsko gospodarstvo i gospodarstvo.

Naši tekstovi mogu biti korisni i gospodarstvenicima, ali i građanima koji su se tijekom posljednjih godinu dana mogli informirati o raznim temama, značajnim za svakodnevni život, kao što su novi sustavi naplate cestarina, inovacije koje Hrvatsku promoviraju u Europi i svijetu ali i priče malih poduzetnika, na što smo posebno ponosni.

Govorili smo i o problemima neradnih nedjelja, s aspekta malih obrta, redovno pratili kamatne stope u EU i svijetu s analizama i refleksijama na naše gospodarstvo, vodeći računa da čujemo i male obrtnike koji se bave zaboravljenim zanatima.

Preuzmite već sada novu aplikaciju Financije.hr na svoje Android ili iOS uređaje i pratite najnovije i najtočnije informacije iz poslovnog svijeta.

6 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari