Pokrenuta Hrvatska burza franšiza, omogućen pristup 100 franšiznih sustava

Foto: Fauxels/Pexels

Pokrenuta je Hrvatska Burza Franšiza, portal za franšizno poslovanje koji pruža mogućnost pristupa gotovo 100 franšiznih sustava, a planira kontinuirani rast kako bi se dosegnula brojka od 200 franšiznih sustava u ponudi, objavila je u srijedu konzultantska tvrtka Colak Franchise Consulting Group.

“Nakon godinu dana intenzivnog rada, portal je sada dostupan na adresi www.burzafransiza.com i pruža mogućnost pristupa gotovo 100 franšiznih sustava, otvarajući nove perspektive za poduzetnike i franšizne sustave u Hrvatskoj”, navodi se u priopćenju koje prenosi Hina. 

Cilj je Burze Franšiza podržati rast domaće franšizne industrije te olakšati ulazak stranih franšiza na hrvatsko tržište. 

Napominje se kako je projekt ostvaren u suradnji s partnerima FranCorp, stručnjacima s bogatim iskustvom u radu s franšiznim portalima na međunarodnoj razini. 

Portal će također bi od velike pomoći domaćim poduzetnicima koji razmišljaju o kupnji franšize, pružajući im pregled svih dostupnih opcija na jednom mjestu i promovirajući transparentnost franšiznog tržišta.

Kao jedna od ključnih karakteristika portala izdvajaju edukativni sadržaj, koji obuhvaća članke s korisnim informacijama i rješenjima za franšiznu industriju, posebno iz perspektive primatelja franšize. 

“Vjerujem da kao zemlja kroz par godina možemo posta lider franšiznog poslovanja u ovom dijelu Europe pa i šire. Imamo izvrsnih koncepata koji, kada se ponude putem franšiznog modela, postaju atraktivni i na stranim tržišma, čime se omogućava internacionalizacija poslovanja mikro i malih koncepata, što je do nedavno bilo nezamislivo”, izjavio je u priopćenju Andrija Čolak, osnivač Burze Franšiza. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari