Infinum, The Productive Company i Kodilion proglašeni najboljim poslodavcima

pixabay.com
Ured, ilustracija Foto: Pixabay.com

Infinum, The Productive Company i Kodilion najbolji su poslodavci 2023. godine, izabrao je MojPosao, vodeći hrvatski portal za oglašavanje radnih mjesta i član Alma Career grupacije, na temelju rezultata istraživanja koje je na uzorku od 7.000 zaposlenika proveo Pulser.

Tvrtke su svrstane u tri kategorije prema broju zaposlenika: male (20 do 50), srednje (51 do 250) te velike (251 ili više zaposlenika). 

Najboljim poslodavcima u kategoriji velikih tvrtki proglašeni su Infinum, Zubak grupa i Rimac Technology, a među onima srednjeg ranga The Productive Company, Ars Futura i Porsche Digital Croatia.

Poslodavci godine među malim tvrtkama su Kodillion, Netgen i Pontis Technology.

Sve tvrtke koje prvi put sudjeluju u istraživanju ulaze u konkurenciju za priznanje Best new entry, a ovogodišnji dobitnik je tvrtka Pontis Technology d.o.o.

Osim po veličini tvrtke se promatraju i unutar djelatnosti u kojoj posluju.

Tako je u djelatnosti Informacijskih tehnologija najbolji rezultat ostvarila tvrtka The Productive Company, u proizvodnji Micro-Link, dok je u djelatnosti trgovine najbolji rezultat imala Zubak Grupa.

Ove godine po prvi put su dodijeljena priznanja i tvrtkama koje posluju u djelatnosti financija, gdje je najbolji rezultat ostvarila Kentbank te u turističko-uslužnoj djelatnosti, gdje je najbolje ocjene zaposlenika zaslužila tvrtka Nova Gratia.

Jedan odgovor

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari