Nova usluga Zabe: Naknadna podjela na rate jednokratnih transakcija na tekućem računu

Zaba/LinkedIn
Aplikacija Zaba, Foto: Zaba/LinkedIn

Zagrebačka banka (Zaba) uvela je novu uslugu te omogućuje naknadnu podjelu na dvije ili tri rate već učinjenih jednokratnih transakcija u iznosu od 30 do 300 eura, korisnicima tekućeg računa koji imaju odobren limit obročnog plaćanja po tekućem računu u eurima.

Nova funkcionalnost dostupna je on-line bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zaba), a odabrana plaćanja moguće je naknadno podijeliti unutar 30 dana od provedene transakcije, priopćeno je iz ove banke.

Klijenti uz novu opciju naknadno na rate mogu podijeliti kupovine na prodajnom mjestu i internetu u Hrvatskoj i inozemstvu, a novost je i naknadna podjela na rate plaćanja naloga po kojima obročna otplata nije dostupna, te podignute gotovine na bankomatima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ove godine stavljamo veliki naglasak na uvođenje novih funkcionalnosti za naše klijente, s ciljem da im olakšamo svakodnevno upravljanje vlastitim budžetom. Usluga koju predstavljamo dodatna je vrijednost za korisnike tekućih računa i debitnih kartica jer uz postojeću uslugu obročne otplate do 24 rate bez kamata i naknada na prodajnim mjestima sad mogu i manje jednokratne transakcije podijeliti unutar 30 dana od njihovog provođenja”, istaknuo je Damir Krcivoj, direktor Proizvoda i usluga Zagrebačke banke.

Klijentima Zabe nova pogodnost omogućuje da naknadnom podjelom na rate odmah dobivaju ukupan povrat iznosa transakcije na tekući račun, a prva rata podijeljene transakcije dospijeva im na naplatu tek u sljedećem mjesecu.

Podjela na dvije rate dostupna je za transakcije od 30 do 59,99 eura, dok se na tri rate mogu podijeliti transakcije od 60 do 300 eura. Jednokratna naknada za podjelu transakcije na rate iznosi 1,32 eura po rati, odnosno maksimalnih 3,96 eura.

Naknadna podjela na rate moguća je unutar 30 dana od provedene transakcije, a klijent u svakom trenutku može prijevremeno otplatiti preostale rate bez naplate naknade.

12 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari