Laboratorij Latebra postao dio Arcano Medical Groupa

Pixabay.com
Laboratorij, ilustracija Foto: Pixabay.com

Arsano Medical Group, najveći privatni investitor u privatno zdravstvo u Hrvatskoj i regiji, realizirao je svoje sedmo ulaganje, u Ustanovu za zdravstvenu skrb Latebra.

Latebra je specijalistički medicinsko–biokemijski i mikrobiološki laboratorij koji omogućuje širok spektar laboratorijskih pretraga iz područja opće i specijalističke biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije te analitičke toksikologije, navode u priopćenju.

“Nastavljamo sa širenjem Arsano Medical Group i ponosni smo što je naša vizija jačanja privatnog zdravstvenog sustava sve više prepoznata unutar zdravstvenog sektora. Snažan financijski partner koji ustanovama donosi najbolje prakse korporativnog upravljanja omogućuje pokretanje investicija u podizanje standarda zdravstvene skrbi za pacijente, a to je jedini način uspješnog dugoročnog poslovanja i razvoja privatnih zdravstvenih ustanova”, izjavio je Boris Rivić, glavni operativni direktor Arsano Medical Group.

Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra svojim pacijentima omogućuje najsuvremenije dijagnostičke postupke na polju medicinske biokemije, mikrobiologije i citologije, a na tržištu su prepoznati kao ustanova sa vrhunskom tehnologijom i visokim standardom brige za pacijente.

“Ulaskom u Arsano Medical Group dobit ćemo novi zalet na tržištu, a svojim kapacitetima i stručnošću dodatno ćemo ojačati laboratorijski segment čitave grupe. Od početka smo Latebru gradili kao ustanovu najviše razine kvalitete, a sada smo sigurni da ćemo tu razinu ne samo moći zadržati, već i dodatno podići. Arsano Medical Group kao objedinjena zdravstvena institucija predstavlja dodatnu vrijednost pacijentima u Hrvatskoj”, izjavio je Domagoj Čulo, ravnatelj Latebre.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari