Kamp Stobreč Split uvršten među najbolje u Europi

pixabay.com
Autokamp Hrvatska, Foto: Pixabay.com/Ilustracija

Njemački autoklub ADAC uvrstio je Kamp Stobreč Split među najbolje europske kampove koji nose titulu Superplatz, kojom se može pohvaliti 190 kampova u Europi.

Za dobivanje titule Superplatz trebali su biti udovoljeni svi kriteriji ADAC-a čiji inspektori, baš poput onih Michelinovih, osobno i bez najave obilaze kampove.

Kamp Stobreč Split ostvario je najbolje ocjene u svih pet kategorija: uređenost, mogućnost kupanja, slobodno vrijeme, opskrbljenost sadržajima i gastro ponudom te sanitarije, navodi se u priopćenju.

To je ujedno i jedini kamp na splitskom području što priznanje, navodi Hina, čini još ekskluzivnijim i važnijim ne samo za lokalnu i nacionalnu turističku sliku nego i za međunarodni branding Splita i Hrvatske. 

“Ovo je dokaz da se može revitalizirati čitava destinacija i osnažiti niz novih tržišnih segmenata koji jamče cjelogodišnju aktivnost”, izjavio je voditelj kampa Ivica Tafra.

Kamp se prostire na pet hektara, ima 55 mobilnih kućica od čega su dvije namijenjene osobama s invaliditetom i 208 parcela sa strujom, vodom i odvodnjom kao i 52 kamp mjesta.

Kapacitet mu je 1.100 gostiju, a u prošloj godini je ostvario više od 148.000 noćenja. 

ADAC je njemački i europski automobilski klub s više od 18 milijuna članova, a poseban segment u poslovanju te organizacije čini kampiranje.

8 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari