Izraelski biznismen modernizira više pogona u tvornici Ljevaonice mostarskog Aluminija

Pixabay.com
Aluminij, ilustracija, Foto: Pixabay.com

Aluminij Industrija izraelskog biznismena Amira Gross Kabirija modernizirala je više pogona u tvornici Ljevaonice mostarskog Aluminija, u kojemu su u najmu, izvijestili su u srijedu iz te kompanije.

Ne navodeći koliko je novca posljednjih mjeseci uloženo, u priopćenju se ističe da su modernizirana postrojenja za kontinuiranu homogenizaciju trupaca i pile za trupce, postrojenje za rezanje blokova, stanice za komprimirani zrak, prešu za hlađenje šljake te ostale opreme u pogonima Ljevaonice. Uz to, nadograđene su ljevačke jame na automatizirani sustav kontrole lijevanja njemačke kompanije Wagstaffa te je uveden novi sustav kontrole razine metala u pećima.

U Ljevaonici je značajno povećan kapacitet korištenja prirodnog plina izgradnjom potpuno nove stanice i podstanice za prirodni plin, prenosi Hina.

Aluminij industrija je nabavila i posebno dizajnirano industrijsko vozilo za punjenje i održavanje peći njemačke kompanije GLAMA Maschinenbau.

“Ugradnja napredne opreme doprinijela je poboljšanjima širom naših operacija. Preciznost i učinkovitost koje pružaju ove primjene preoblikovale su naš proizvodni proces, pozicionirajući nas kao lidere industrije”, navodi se u priopćenju Aluminij industrije.

Dodaje se da će ta kompanija nastaviti ulagati u proizvodni proces i infrastrukturu, potičući pozitivan utjecaj čime potiču suradnju i s lokalnim partnerima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari