Ericsson Nikola Tesla sklopio nove poslove vrijedne 11 milijuna eura

Ericsson Nikola Tesla Grupa, Foto: PR

Ericsson Nikola Tesla objavio je kako je sklopio nove poslove vrijedne 11 milijuna eura, vezane uz proširenje i modernizaciju komunikacijskih mreža te digitalnu transformaciju.

Novi višegodišnji poslovi za kosovskog operatora IPKO uključuju proširenje i modernizaciju njegove radijske 2G/4G/5G i jezgrene mreže.

Ugovoren je i niz projekata iz područja digitalne transformacije državne uprave, javnih usluga i sigurnosti te zdravstva, kao i održavanje komunikacijske infrastrukture.

Spomenutim aktivnostima, navode u priopćenju, kompanija nastavlja doprinositi boljoj dostupnosti digitalnih tehnologija i usluga te daljnjem razvoju društva na tržištima na kojima djeluje.

Podsjetimo, prošlog mjeseca potpisali su ugovore i s HT-om Mostar, a radilo se o poslovima koji se odnose na usluge pružanja podrške pri održavanju Ericssonovih rješenja u fiksnoj i mobilnoj mreži.

Istom prilikom priopćili su da je ugovoren i projekt katastarskih izmjera na otoku Korčuli, kao i novi ugovori s Ministarstvom unutarnjih poslova te oni iz područja digitalne transformacije javnih usluga, zdravstva i financijske industrije.

Ericsson Nikola Tesla, d.d.

Krapinska ulica 45, 10000, Zagreb

Poslovni prihodi EUR:
234.556.245,93 (2022)
Broj zaposlenih:
2.689 (2022)

16 Odgovora

  1. Woohoo 🥳 možda napokon netko uspije u digitalizaciji državnih i javnih usluga, bilo bi krajnje vrijeme!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari