Zagrebačka banka u novoj aplikaciji nudi prepoznavanje lica kao mogućnost prijave

m-zaba, Foto: Zagrebačka banka/404/PR

Zagrebačka banka uvela je dodatne opcije u svoju aplikaciju m-zaba, objavili su u utorak.

Korisnicima m-zabe ažuriranjem na posljednju verziju dostupne su tako funkcionalnosti m-redomat, plaćanje u inozemstvo i prijava m-token biometrijom.

“Sretni smo što nove mogućnosti prepoznaju i klijenti koji sve više koriste usluge digitalnog bankarstva koje je uz m-zabu brzo, jednostavno i sigurno“, izjavio je Ivan Hećimović, direktor Alternativnih kanala Zagrebačke banke.

Što se tiče plaćanja u inozemstvo, dnevni limit iznosi 10.000 eura. Prekogranična plaćanja u eurima za zemlje Europske unije, Island, Lihtenštajn i Norvešku mogu se naplaćivati iz besplatnih transakcija, ako ih klijent ima, dok se međunarodna plaćanja za sve ostale zemlje i prekogranična u drugoj valuti naplaćuju.

Provedba naloga moguća je s vlasničkog i opunomoćeničkog računa.

m-redomat, pak, omogućuje klijentima i onima koji to još nisu da putem m-zabe preuzmu redni broj u željenoj poslovnici i za željenu vrstu usluge. Neklijenti također mogu koristiti m-redomat, dovoljno je da preuzmu aplikaciju iz trgovina Google Play, App Store ili AppGallery.

Uvedena je i biometrijska prijava u m-token te je od sada moguće koristiti otisak prsta ili prepoznavanje lica za ulazak u ovu funkcionalnost, umjesto dosadašnje prijave unosom PIN-a.

Zagrebačka banka nedavno je prva na domaćem tržištu uvela provjeru kreditne sposobnosti putem m-zabe, a klijenti zahvaljujući novoj funkcionalnosti više ne trebaju odlaziti u poslovnicu kako bi saznali raspon kredita koji mogu ugovoriti.

Zagrebačka banka d.d.

Trg bana Josipa Jelačića 10, 10000, Zagreb, Hrvatska

Poslovni prihodi EUR:
913.304.808,82 (2022)
Broj zaposlenih:
3.418 (2022)

12 Odgovora

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Popularno

Novi broj magazina „Financije.hr” donosi brojne ekskluzivne poslovne priče, intervjue i događaje iz regije i svijeta…

Komentari